Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Indulge Me Pleasure-sett var 1

LELO Indulge Me Pleasure-sett

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO 'Indulge Me' Pleasure-sett, inneholder alt det du trenger for at dere skal få en deilig og romantisk kveld, hvor bortskjemmelse og nytelse er i fokus. Settet inneholder noen av LELO's absolutte bestselgere, og er like stilig som alle de andre LELO produktene - definitivt et sett som kan stå fremme på nattbordet. Den flotte svarte esken inneholder: - En pirrende fjær - Et blindfold i silke - Den populære parvibratoren 'Noa' La partneren din merke den pirrende følelsen på kroppen, når du stryker fjæren over ham/henne! Opplev hvordan alle sansene dine kommer til live, når du tar blindfoldet på. Sist men ikke minst,nyt parvibratoren sammen når dere elsker. Noa parvibratoren fungerer ved at den ene delen sitter inne i kvinnen, mens den andre delen hviler utvendig på klitoris. Deretter kan han trenge inn og hun vil merke både ham og Noas vibrasjoner. Noa lades opp med en USB lader som kobles til PCen, eventuelt kan den lades i veggen med en USB adapter. (Ikke inkludert). (OBS: Hvis du vil lese mer detaljert om Noa, så kan du finne den her i Sinful.no shoppen, hvor den også selges separat). Utover den flotte esken som produktene ligger i, medfølger det ogås en svart satengpose til oppbevaring av parvibratoren. LELO 'Indulge Me' Pleasure-sett er den perfekte gave! OBS: Alle produktene i settet kan også kjøpes separat her hos Sinful.no.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful