Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Iris Oppladbar Dildovibrator var 1

LELO Iris Oppladbar Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO Iris er en fyldig og robust dildovibrator som er svært effektiv og stilren.

Iris har en lettere ujevn overflate som er pyntet med bladmønster inspirert av Iris blomsten. Mønsteret vil gi deg ekstra stimulasjon når du leker med den. Vibratoren har to innebygde motorer, som begge er veldig effektive. Den ene motoren sitter i selve dildoen og den andre sitter ved sølvkanten og masserer deg ved skjedeinngangen.

Iris har fem pulserende mønstre som blir ekstra spennende med de to motorene. Disse vil nemlig skiftevis vibrere og gi deg en helt spesiell stimulasjon. Du kan selv justere hvor kraftig du ønsker vibrasjonene. Det er åtte forskjellige styrkenivåer fra ganske milde til kraftige du kan velge mellom.

Iris er lett å bøye som gjør den perfekt til stimulering av g-punktet. Den er samtidig såpass fast at den gir målrettet og effektiv stimulasjon. Overflaten er laget i medisinsk silikon som gjør den myk og behagelig.

Dildovibratoren er oppladbar. 2 timers oppladning gir opp til 4 timer med nytelse. Vibratoren leveres i en pen og elegant eske, med tilhørende lader, manual og oppbevaringspose i sateng.

Du kan gjøre opplevelsen enda bedre ved å bruke et vannbasert glidemiddel samtidig. Vi anbefaler LELO's eget glidemiddel til sexleketøy. Rengjør Iris etter bruk, gjerne med LELO's egen rengjøringsspray for sexleketøy.

Når du kjøper LELO Iris, anbefaler vi at du også kjøper: - LELO’s rengjøring til sexleketøy. - LELO’s glidemiddel til sexleketøy.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ustresset
Anonymous - 13. mar. 2024
Etter å ha slitt litt med å få enheten i gang, begynte jeg endelig å føle meg litt komfortabel med den. Det er imidlertid ikke noe for de litt strammere kvinnene, da det er litt for tykt til å begynne med. Du må bearbeide den litt selv. Men nå har jeg det i hvert fall.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful