Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Liv 2 G-punktsvibrator var 1

LELO Liv 2 G-punktsvibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Kaerlig Økologisk Vannbasert Glidemiddel 75 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 1 695,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO Liv er en liten oppladbar G-punktsvibrator. Til tross for størrelsen er den særdeles effektiv. Den gir deg muligheten for målrettet G-punktsstimulasjon. Liv er 17,4 cm har den en perfekt størrelse for deg som er nybegynner. Den er lett bøyd, hvilket gjør den perfekt til G-punktsstimulasjon. Liv har en innebygget vibrasjonsmotor som du styrer med knappene nederst på dildoen. Du kan velge mellom fem forskjellige (lydsvake) vibrasjonsmønstre. Hver av vibrasjonsmønstrene kan justeres til seks forskjellige styrkenivåer - fra milde til veldig kraftige. Du kan også nyte Liv i dusjen, den er nemlig vanntett. For å få den absolutt beste og mest nytelsesrike opplevelse med Liv anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Vi anbefaler LELO's eget glidemiddel. Rengjør alltid vibratoren etter bruk. Bruk LELO's rengjøringsspray som kan brukes til alle produkter fra LELO. Liv er oppladbar og du behøver derfor aldri å tenke på batterier. Vibratoren kommer i en stilig eske hvor både laderen og en fin oppbevaringspose ligger. Når du kjøper LELO Liv, anbefaler vi at du også kjøper: - LELO's Rengjøringsspray. - LELO's eget glidemiddel til sexleketøy.

MerkeLELO
Produkt vekt (g)90
InkludertOppbevaringspose, Prøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)17.4
Innførbar lengde (cm)9.9
Diameter (cm)2.9
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)240
Vibrasjonsmønster5
Vibrasjonshastigher6
PrimærmaterialeSilikon
FargeRosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Engelsk, Fransk, Spansk, Portugisisk, Italiensk, Russisk
SKU10703
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Litt svake vibrasjoner
Noell - 11. oct. 2022
Denne er veldig lydsvak og bra materiale som er svært begagelig.Det positive er og at den er lett å bruke og du har knapper som kan BÅDE øke og senke vinrasjoner og/eller mønster,som maaange vibratorer ikke har. Den er og såpass liten og litt mere diskret,tar ikke stor plass og perfekt for kvinner som ikke vil ha en for stor vibrator,er nyopererte har smerter i underlivet e.l. Også en veldig bra vibrator for nybegynnere. MEN.vibrasjonene synes jeg er for svake og var skuffet over dette. Den har lite futt i tuppen i forhold til f.eks The Silver Swan. Men en bra nybegynnervibrator og lydsvak
Hammer bra
Sanne - 15. dec. 2019
Det beste jeg har prųvd
0
Hmm
Sarah - 17. sep. 2019
Selve vibratoren er fin og enkel å bruke. Stųysvak, vibrasjonene er imidlertid ikke sęrlig sterke. Har prųvd meg flere ganger, men uten hell. Jeg har ennå ikke lykkes i å oppnå en g-punktorgasme.
0
Nydelig sexleketųy
JMF - 24. jun. 2018
I begynnelsen klarte jeg det ikke, men etter litt trening. Og litt lek. Er det definitivt min favoritt. Og elsker at den kan brukes i dusjen... Så er veldig, veldig glad i den, både alene og når han blir med og leker. Fungerer bra i kombinasjon med andre sexleketųy fordi den ikke er så stor. Så det er rom for anallek også ... Og du får garantert en dyp orgasmen, både g-punktet og de andre punktene.
0
Myk og sexy.
Loulou - 26. feb. 2018
Liten sexy vibrator som også får plass i vesken når lunsjpausen skal nytes alene. Flott både for forspill og solospill.
0
Luksuriųs
Rikke - 3. sep. 2015
Superfint design, og fint materiale. Veldig bra for kvinner som har vęrt gjennom en operasjon i underlivet, og derfor trenger å trene opp underlivet på nytt. Designet som helhet gjųr at du vil bruke vibratoren.
0
.
Anonymous - 2. may. 2022
Gjerne litt mer av den størrelsen.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Lelo Liv G-punktsvibrator
Anonymous - 8. feb. 2014
Jeg har kjøpt min første G-punktsvibrator - Lelo's Liv. Etter lading av Liv varer batteriene i omtrent to timer, noe som er mer enn nok. Den har fem forskjellige vibrasjonsmønstre og fem forskjellige styrkenivåer. For å endre program/styrke trykker du på pilene på det runde panelet. De lavere vibrasjonsnivåene er stille og diskré, men når du kommer til de siste nivåene, blir det litt høyere. Jeg vil starte med å si at jeg er veldig fornøyd med hvordan Liv ser ut, den er veldig fin. Du kan også velge mellom flere forskjellige farger, noe som gjør produktet litt mer personlig. Størrelsen er praktisk og den ser ikke det minste grotesk ut. Overflaten er glatt og produktet føles friskt. Panelet lyser med et svakt hvitt lys når du bruker det, noe som også føles moderne. Lelo sendte også med en liten pose med glidemiddel, men jeg anbefaler at du kjøper litt slik at du har nok til å vare. Lelos Liv med tilbehør kom også i en luksuriøs svart eske som jeg er veldig glad i. Når du vil bruke vibratoren din, åpner du bare den fine esken som like gjerne kunne rommet et smykke av noe slag, og så begynner øyeblikket ditt - veldig god følelse. G-punktsvibratoren er veldig enkel å bruke. Du kan raskt bytte mellom ulike programmer/styrker, og det myke materialet gjør at den beveger seg mykt. Det er ingen kanter som forstyrrer og ingen skjøter på skaftet. En annen fordel er at Liv også er vanntett, noe som er fint for deg som ønsker å bruke vibratoren i dusjen. Etter bruk er den veldig enkel å rengjøre med et slags rengjøringsmiddel du kan kjøpe. Jeg er superfornøyd med kjøpet mitt og kan varmt anbefale denne vibratoren til alle nybegynnere der ute!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Utrolig bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Super, virkelig god kvalitet og følelse! Holder hva den lover og mer til - alltid behagelig og lett å ha med seg overalt. Godt kjøp!!!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Frekk fetter
Anonymous - 13. mar. 2024
Manualen mangler! Ellers en super slem fetter i god kvalitet!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful