Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Loki Kraftfull Prostata Massager var 1

LELO Loki Kraftfull Prostata Massager

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
kr 1 795,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Loki Prostata Massager er et nytt sexleketøy fra det eksklusive svenske firmaet LELO.  Loki har 6 intense vibrasjonsmønstre som er meget kraftfulle. De styres enkelt på knappene nederst på vibratoren, og vil nok hjelpe på vei mot en fantastisk utløsning.  Vibratoren er laget i 100 % medisinsk silikon, som kjennes silkemykt på overflaten, samtidig som den er fast og hard.  Vi anbefaler å bruke en god glidekrem sammen med Loki, så den blir mer behagelig å innføre og bruke.  Etter brukt kan du rengjøre den med varmt vann, da vibratoren er vanntett. Suppler eventuelt med en sexleketøysrens for ekstra høy hygiene.

MerkeLELO
Produkt vekt (g)143
InkludertOppbevaringspose, Prøve av vannbasert glidemiddel
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)60
Vibrasjonshastigher6
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeRussisk, Tysk , Portugisisk, Italiensk, Kinesisk, Spansk, Fransk, Engelsk
SKU14915
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anbefales
MRX - 24. apr. 2017
Dette er helt klart det beste kjøpet i livet mitt. Hvis du liker nytelse og er klar for og nå et høyere nivå? Den er dyr. mer vert hver eneste krone. Du vil ikke angre. For meg har dette vert en ut av kroppen opplevelse på et nivå WOW
Perfekt!
Servus - 1. jan. 2021
Min kone, som også er min elskerinne, eier meg. Og når jeg har tilfredsstilt henne, tar hun meg bakfra; enten med strap-on eller dildo, mens jeg får tillatelse til å onanere. Slik har vi lekt lenge, og med dette produktet vil vi definitivt fortsette! For en nytelse! spesielt vil jeg fremheve vibrasjonene, så vel som det faktum at når den er på plass, faller den ikke plutselig ut hvis damen min f.eks slipper "håndtaket", fordi hun bare vil nyte synet av slavens underkastelse og/eller hennes kalde hvitvin. :-) :-) :-)
0
Bra for erfarne brukere
Torben - 14. sep. 2020
Jeg har ganske mye erfaring med ulike massasjeapparater for prostata. Og etter å ha lest anmeldelse etter anmeldelse som anbefalte dette, måtte jeg prųve det. Jeg har nå brukt den lille 10 ganger, og jeg må innrųmme at den er litt underveldende for prisen. Men forventningene mine var nok for hųye. Jeg forventet fyrverkeri fra starten, men fikk bare kinaputter. La oss bare ta det fra starten. Å fųre den inn går greit nok hvis du er en erfaren bruker. Den har god fylde, så den er god om du liker de litt stųrre. Når den fųrst er inne, faller den ikke ut. Men jeg opplever ofte at den snur inni meg når jeg er godt i gang, noe som er veldig synd, for man blir rimelig distrahert av å måtte holde den i riktig retning hele tiden, i stedet for å bare kunne konsentrere seg om fųlelsen. Styrken på vibrasjonene er rimelig grei, men ikke noe å juble over. Jeg liker å sette den på den sterkeste innstillingen fra start, ellers er den for svak. Men den bråker litt på full styrke. Jeg skulle ųnske det var en fjernkontroll for produktet. Det kan vęre ganske irriterende å fikle rundt for å finne de fire knappene på den. Alt i alt gir jeg produktet 3/5. Jeg ville gitt den 4 eller 5 stjerner hvis den hadde vęrt 300 DKK billigere.
0
Fornųyd
Daniel - 9. aug. 2018
Veldig fornųyd med produktet. Stųynivået er ok på de laveste innstillingene, men det blir fort hųyt. Vibrasjonene er gode. Stųrrelsen er ok selv om jeg liker litt store ting :) Kan absolutt anbefales. Som alltid anbefaler jeg å bruke et godt vannbasert glidemiddel til alle former for analsex. Sinfuls egne, for eksempel.
0
lelo loki
Anonymous - 12. aug. 2023
Du kan bare kritisere prisen, men for pengene får du kvalitet og følelser.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful