TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
LELO Smart Bead var 1

LELO Smart Bead

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

LELO LUNA Smart Bead er en ny og revolusjonerende bekkenbunnskule, som hjelper deg med å trene din bekkenbunn så effektivt som mulig.

LUNA Smart Bead er som en slags personlig trener, som veileder deg til den beste treningen. De innebyggede berøringssensorene registrerer alle øvelsene du lager. Kulene guider deg i form av vibrasjoner når du kniper, og mens etterhvert som kulene vibrerer, vil du belønnes med mer intense vibrasjoner. 

LUNA Smart Bead er meget godt egnet både for nybegynnere såvel som mer erfarne brukere. Kulene har 5 forskjellige treningsnivåer, som du kan bruke for å trene dine bekkenbunnsmuskler med.

En sterk bekkenbunnsmuskulatur vi gi deg mer sensitivitet under samleie, og hjelper deg til å oppnå mer nytelse både for deg og din partner.  

Slik bruker du LUNA Smart Bead: Påfør litt vannbasert glidemiddel på LUNA Smart Bead og før den inn. Knip rundt kulen, og hold muskelspenningen frem til kulen stopper å vibrerere.

Treningsprogrammene varer i et par minutter, imens sensorerne måler din trening. Neste gang du trener med LUNA Smart Bead, så vil bekkenbundskulen automatisk starte på det treningsnivået som passer for deg.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful