Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Beads Classic var 1

LELO Beads Classic

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Bekkenbunnsøvelser med LELO Luna kulene vil gi deg en bedre muskulær kontroll, økt følsomhet i bekkenbunnsmusklene dine og mer intense orgasmer.   Luna Vaginakuler inneholder to sett med to plastkuler. To av kulene veier 28 g og de andre to veier 37 g.   Kombiner kulene etter ønske ved å plassere dem i 'silikonrammen'. De ulike kulene lar deg bygge opp resistensen over tid ettersom du blir sterkere.   Med kulesystemet er det også mulig å sette inn bare én kule. Dette kan være en god idé for nybegynnere. Dersom du bruker kulene for første gang, bør du gjøre øvelsene i en liggende posisjon. Sett inn kulene og start å knipe rundt dem. Når du er sterk nok kan du gå rundt med vaginakulene. Vask huset, gjør unna handleturen og tren bekkenbunnsmusklene på samme tid.   Det er enkelt å ta ut kulene etter trening. Bare dra forsiktig i strengen - enkelt og greit.   Vi anbefaler du bruker et vannbasert glidemiddel sammen med kulene da det vil gjøre innføringen mye lettere.   Når du kjøper LELO Luna kuler anbefaler vi at du i tillegg bestiller: - LELO's vannbaserte glidemiddel. - LELO's rensespray.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Elsker de!
Frk.curvy - 22. sep. 2019
Kulene har ett lite lodd i seg som beveger seg og nærmest vibererer når du går fort, går i trapp eller lignende. Helt fantastisk forspill hvis du skal ute blant folk før en avtale. Hadde de blå kulene på 2*37gram jeg i når jeg var på jobben min i butikk. Skulle ha dem i hele dagen for å gjøre meg skikkelig klar til å møte mannen min etter jobben for en hyrdestund. Vi hadde totalt seks runder hvor jeg fikk orgasme alle gangene, og han stakkars kom bare én gang. Dette var en type forspill jeg skal gjenta mange flere ganger.
Bra for nybegynnere
a - 26. jul. 2015
Aldri brukt perler fųr, men disse er veldig enkle og komfortable å bruke. Jeg liker at det er forskjellige stadier, slik at det blir mer avansert med tiden. Jeg har bare brukt dem i noen få dager, så jeg kjenner ingen effekt ennå, men jeg er sikker på at det vil ha en effekt i det lange lųp.
0
Trening etter fųdsel
Charlotte - 12. jun. 2019
Ville ha noen kuler med forskjellig vekt så jeg kunne trene. Til det formålet er Lelo Luna perfekt. Jeg har tatt et keisersnitt og har også fųdt normalt. Den fųrste fųdselen gikk uten problemer, men etter den siste (nå for 3,3 år siden) har jeg slitt med flere ting. Nå var det på tide å gjųre noe med det. Jeg har prųvd det rosa lyset 4 ganger, i ųkter på 10-20 minutter hver gang. Jeg må hele tiden fųre den opp, da den glipper ut. Med denne erfaringen er jeg nå bare enda mer fornųyd med at jeg valgte en med mer vekt i og er faktisk redd for hvor dårlige musklene mine er.
0
Vaginakuler for trening av bekkenbunnen
Jette M. - 7. may. 2013
Jeg har hatt kulene mine i 5 dager. Jeg har brukt den letteste, for ikke å få ubehag i begynnelsen og det går fint - ca. 3 timer hver dag, uten problemer i det hele tatt. Hvordan det på sikt vil virke på mine lųse bekkenbunnsmuskler kan jeg ikke si noe om akkurat nå. Men jeg er glad for at jeg nå aktivt prųver å gjųre noe, så jeg får forhåpentligvis fęrre problemer. En dansk bruksanvisning mangler i pakken.
0
Feil stųrrelse
Matilda - 27. jul. 2018
Nok en gang har Lelo utviklet et hųykvalitetsprodukt. Utrolig god kvalitet, veldig glatt og samtidig fųles det veldig bra. Disse var imidlertid alt for lette og store for meg. Jeg trenger ikke å jobbe hardt for å holde dem inne, de bare vugger litt. Jeg er 24 år, har relativt sterk bekkenmuskulatur og har ikke fųdt barn. Planlegger å komme i gang med leken snart, så jeg tar vare på disse!
0
Veldig gode og allsidige baller
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig godt! Avhengig av humøret ditt, kan du bruke en annen kombinasjon. Sluttresultatet er godt, til og med mannen er glad når klemmen er hard.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Herregud!
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjøpte dette produktet etter å ha lest Fifty shades. Jeg ble ikke skuffet. Jeg har testet både å bruke dem som ekstra stimuli, og de forsterker ytre stimuli enormt. Så brukte jeg dem, men i begynnelsen bare når jeg var hjemme og gikk rundt og gjorde husarbeid. De gir en enorm følelse av velvære som virkelig øker livskvaliteten. De gir en pulserende følelse, øker hjerterytmen og behovet for mer stimulering. Du vil rett og slett ikke være dem foruten. Kjøp dem, du kommer ikke til å angre!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Kjæresten min elsker disse!
Anonymous - 13. mar. 2024
Morsomme kuler som alltid gjør kjæresten min våt. Hun pleier å gå rundt med disse når hun vasker, og vi har alltid god sex etterpå! Lett å vaske av og materialene føles gode! Anbefalt av både meg og kjæresten min
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fantastiske perler...
Anonymous - 13. mar. 2024
Merker virkelig en forskjell i orgasmene mine når jeg har brukt disse. Jeg trodde orgasmene mine var intense før, så etter disse var det mindblowing! Bruk disse så ofte som mulig, fantastisk følelse. Jeg elsker Lelo.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Nydelig
Anonymous - 13. mar. 2024
Har bare brukt disse noen få ganger, men liker dem veldig godt! Komfortable med god vekt og enkle å rengjøre. Jeg blir alltid litt opphisset når jeg bruker dem og gleder meg til sterkere orgasmer når jeg har trent meg opp.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful