Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Nea 2 Oppladbar Klitorisvibrator var 1

LELO Nea 2 Oppladbar Klitorisvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO Nea 2 er en liten klitorisvibrator i et enkelt og ergonomisk design. Den er ideell til deg som er nybegynner - spesielt på grunn av dens beskjedne og diskrete størrelse og milde vibrasjoner.

Nea har en liten knekk på midten, og vil derfor legge seg tett inntil kroppen når du bruker den. Start vibratoren og la den hvile mot klitoris. Den kan ligge selv uten at du trenger å støtte den med hendene. Du kan også sette enden av vibratoren direkte mot klitoris for å få ekstra intens stimulering.

Vibratorens flate form gjør den også velegnet til å bruke samtidig som du elsker med en partner.

Nea’s blanke overflate er pyntet med feminine illustrasjoner både foran og bak, mens gjemt bak det stilige ytre, gjemmer det seg virkelig gode vibrasjoner. Nea har åtte vibrasjonsmuligheter, helt fra de milde til svært kraftfulle. For å skru på og av vibratoren holder du knappen nede i 3 sekunder.

Den er fremstillet i blankt ABS-plast som føles behagelig mot huden. Påfør eventuelt litt vannbasert glidekrem for å gjøre Nea 2 enda mykere og glatt.

Vibratoren er 100 % vanntett, så du kan fint ta den med deg i dusjen eller badekaret. Du rengjør den enkelt med litt vann, og en sexleketøysrengjøring for å sikre god hygiene.

Nea 2 opplades via den medfølgende USB-kabelen, og etter 4 timers oppladning er den klar til å gi deg 2 timer med fornøyelse. Oppladeren følger med i den stilige esken Nea ligger i, og du får også en eksklusiv satengpose for å oppbevare den i. Det følger også med brukermanual med flere språk.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lelo er kvalitet
Dude,n wife - 13. jan. 2020
Den er perfekt bortsett fra en liten ting de 2 funksjons knappene er veldig harde krever mye kraft for å bruke de.
Fantastisk
Fruen - 6. oct. 2019
Fantastisk vibrator. Lang batteritid og kraftig vibrasjon
God vibrator
Anne - 17. oct. 2020
Virkelig god vibrator med gode vibrasjonsmųnstre og sterke vibrasjoner. Den er imidlertid veldig liten og veldig glatt, så den kan vęre vanskelig å kontrollere hvis du bruker glidemiddel. Knappene er litt vanskelige å trykke på og bruke. God å bruke med en partner på grunn av stųrrelsen.
0
Vibrator:
Jens - 13. jul. 2018
Damen og jeg har hatt mye moro med denne leken. **********
0
Hyggelig overraskelse
Maria - 8. jun. 2018
Jeg har gjort noe jeg aldri i mitt liv trodde skulle skje meg. Jeg kjųpte den fųrste vibratoren i mitt liv. Jeg mottok den så diskré innpakket som lovet, hentet den sammen med 2 liter melk og en honningmelon i nęrbutikken, og lot pakken ligge et dųgn fųr jeg åpnet. Jeg er en kvinne, og leste (selvfųlgelig) bruksanvisningen fųr jeg gjorde noe annet, og til min forskrekkelse fantes det ingen veiledning om hvordan den skulle brukes. Hvordan skal det snus? Kan den fųres inn? Hvor mye glidemiddel bųr brukes? Dumt! Skulle akkurat til å sende den tilbake igjen, ene og alene fordi jeg ikke kunne finne ut hvordan jeg skulle bruke produktet! youtube hjalp ikke en dųyt, så jeg endte opp med å prųve den og lade den opp. Jeg ventet – om enn utålmodig – til neste natt fųr jeg prųvde den! Startet på et lavt nivå, eksperimenterte med å skru litt opp for både vibrasjonene og mengden glidemiddel, og holy moly! Den fungerte forųvrig (også) perfekt som massasjeapparat for kjęrestens spenninger i nakken, og for en debut det ble da den ble invitert som deltaker i sengen. Jeg er en stor fan. Jeg er positivt overrasket! ... Jeg angrer på at jeg ikke kjųpte en, allerede for lenge siden!
0
Kjærlig
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er stille, den er liten, men stimulerer klitoris og hele området rundt, den har kraftige vibrasjoner, den er lett å rengjøre, den er vanntett. DEN ER FANTASTISK!!! Elsker den! Jeg lette etter en vibrator som hadde alt jeg nevnte ovenfor, og det er så vanskelig å finne et leketøy som oppfyller disse kriteriene. Tekstene til lekene har vært misvisende før, men ikke denne gangen. Tenker på å kjøpe 1-3 til for alltid å ha en fulladet og en i reserve hvis en skulle gi opp. Vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Min gamle holdt i 10 år!
Anonymous - 2. aug. 2022
Kjøpte en av disse som min aller første vibrator for 10 år siden. Den har fungert bra, men har de siste årene blitt utkonkurrert av andre. Men jeg kjøpte nylig en ny av samme modell fordi den er så enkel å bruke sammen med en partner, liten og relativt stillegående. Jeg er veldig fornøyd så langt!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Så jævlig godt!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Min andre i nøyaktig samme modell, den forrige ble brukt flittig i omtrent 10 år. Fint å unngå silikonmateriale, sterke og litt grovere vibrasjoner. Liten nok til å passe på klitoris under samleie når han er på toppen. Anbefales på det sterkeste!!!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Lelo nea 2
Anonymous - 13. mar. 2024
Beste
Maskinoversettelse fra sinful.se
En litt sterk kompis
Anonymous - 8. oct. 2019
Tips fra en venn. Fungerer like godt alene som sammen med en partner.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful