TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
LELO Nea Oppladbar G-punktsvibrator var 1

LELO Nea Oppladbar G-punktsvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

LELO Nea er en liten og fin klitorisvibrator med et uskyldig design. Den er perfekt til deg som er nybegynner - spesielt på grunn av den lille og diskrete størrelsen, samt muligheten for rolige og milde vibrasjoner.

Nea er lett bøyd på midten og vil derfor legge seg tett inntil kroppen din når du bruker den. Start vibratoren og la den hvile mot klitoris - den kan ligge uten at du behøver å holde den.

Vibratorens flate form gjør den meget enkel å bruke, også samtidig som du elsker med partneren din.

Nea har et pent design. Den har en blank overflate som gjør den veldig stilfull. Den er dekorert med et mønster av blomster som gir et feminint utseende.

Under det feminine ytre har Nea effektive vibrasjoner. Du kan velge mellom seks lydsvake vibrasjonsstyrker - fra ganske mild til meget kraftig. Nea 4 har også pulserende vibrasjonsmønstre som gir en helt annerledes og pirrende stimulasjon.

Vibratoren er laget i polert ABS-plast som føles behagelig mot huden. Påfør eventuelt litt vannbasert glidemiddel for å gjøre Nea enda mykere og glattere. Vi anbefaler LELO's eget glidemiddel til sexleketøy. Rengjør Nea med LELO's Rengjøringsspray.

Nea er oppladbar. En lader, en stilig satengpose for oppbevaring og manual (flere språk) følger med i den fine esken Nea leveres i. Når du kjøper LELO Nea, anbefaler vi at du også kjøper: - LELO’s Rengørings spray. - LELO’s Vannbaserte glidemiddel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Tettpakket glede
Denne lille klitorisvibratoren har gitt meg mye glede. Jeg fikk min Nea i bursdagsgave av kjæresten min for tre år siden, og etter det har den blitt flittig br... Les mer
Helen - 23. jan. 2017

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful