TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
LELO Oden 2 Trådløs Vibratorring var 1

LELO Oden 2 Trådløs Vibratorring

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

LELO Oden er en av de mest luksuiøse vibratorringene på markedet. Den er designet slik at den tilfredsstiller kvinnen maksimalt med klitorisstimulasjon når dere elsker. LELO Oden er litt annerledes enn andre penisringer. Denne vibratorringen er kun for at hun skal få en ekstra nytelsesfull opplevelse, og ikke gi ham en fyldigere ereksjon som andre penisringer gjør. Sett ringen på penis, ved roten og la ham styre vibratoren med den trådløse fjernkontrollen. LELO Oden har innebygget SenseMotion-teknologi, som gjør det mulig å styre vibrasjonene via bevegelsene du lager med fjernkontrollen. Hvis du holder den vannrett vil den vibrere mildt og sensitivt. I loddrett posisjon vil den vibrere kraftig. Ved å bevege fjernbetjeningen i forskjellige bevegelser vil Oden reagere og hun vil merke de pulserende vibrasjonene mot klitoris. Utover at dere kan styre Oden via håndbevegelser kan dere også nyte en av de seks forskjellige pulserende (lydsvake) mønstrene eller konstante vibrasjoner. Som en ekstra liten detalj kan du hele tiden føle de samme vibrasjonene i fjernkontrollen som hun føler mot klitoris. LELO Oden er meget fleksibel og overflaten er laget i det mykeste silikon (ftalatfritt) som gjør den svært behagelig i bruk. Vibratorringen er oppladbar og lader følger med. Fjernbetjeninger bruker 2 stk. AAA batterier som følger med i pakken. Oden er 100 % vanntett og dere kan derfor nyte den i dusjen. Den leveres i en stilig eske, hvor det også er en flott satengpose til oppbevaring.

Når du kjøper LELO Siri Klitorisvibrator, anbefaler vi at du også kjøper: - LELO’s rengjøring til sexleketøy. - LELO’s glidemiddel til sexleketøy.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful