Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Open Secret Romantisk Gaveeske var 1

LELO Open Secret Romantisk Gaveeske

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Gi partneren din den ultimate erotiske forkjælelse med den romatiske Open Secret Gaveæske fra LELO.

I meget elegant stil presenterer LELO en eksklusiv eske med 4 deler, som dere kan bruke sammen eller hver for seg, til å utforske det deilige universet av sanseleker og forsiktig bondage.

Fest armene hennes med de vakre SUTRA machettene, som bruker silke og semsket skinn til å gi følelsen av å bli hold fast på en forsiktig og behagelig måte.

Frata henne synssansen med det myke INTIMA silkeblindfoldet, og pirr henne til å overgi seg med den populære oppladbare klitorisvibratoren MIA 2.

Med i settet følger det også 12 vakre, lett parfymerte rosehoder med kronblad av såpe, som oppløses langsomt i vann. Det er opp til deg om du vil la et sensuelt karbad være en del av forspillet eller ekstra avslappende felles forkjærlelse etterpå.

Rosehodene kan også benyttes som dekorasjon på sengebordet, hvis du vil tydeliggjøre at det er noe spesielt i vente.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Eksklusivt og romantisk
Anonymous - 3. jul. 2017
Kjæresten min var så snill å overraske meg med dette settet på valentinsdagen. Vi begynte i badekaret, der han hadde tent stearinlys og lagt noen av de nydelige små rosesåpene i vannet for å skape en herlig duft på hele badet. Etter badet dekket han øynene mine med det silkemyke bindet for øynene og førte meg inn på soverommet. Alle sansene mine var skjerpet fordi jeg ikke kunne se noe, og selv om vi har vært sammen i ganske mange år, merket jeg at jeg var ekstra spent og tent på det som skulle skje. På soverommet bandt han meg fast med de myke håndjernene og begynte å stimulere meg med den lille klitorisvibratoren. Det var den mest romantiske og frekke kvelden vi har hatt på lenge, og jeg vil absolutt anbefale dette utrolig deilige settet til alle par som vil krydre sexlivet med noe nytt :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful