Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Ora 2 Oralsex Simulator var 1

LELO Ora 2 Oralsex Simulator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO Ora er en sofistikert og eksklusiv oralsexsimulator som etterligner følelsen av en myk tunge. Ora masserer klitoris og det erogene område rundt med en kombinasjon av intense pulseringer og sensitive roterende bevegelser. Med LELO Ora får du 10 forskjellige vibrasjonsprogrammer, så du finner med stor sikkerhet et program som passer deg. Alle programmene kan justeres slik at du får presis den intensitet som passer deg. Holder du den midterste knappen inne i 3 sekunder når Ora er tent aktiveres 'Intense mode', hvor vibrasjonene er 30 % kraftigere enn på den høyeste normale innstilling. Den lekre oralsex simulatoren er laget av silikon og er derfor myk og behagelig å bruke spesielt hvis du bruker den sammen med et vannbasert glidemiddel. LELO Ora er oppladbar og med sin diskrete størrelse kan du lett ta den med i vesken når du er på farten. Vi anbefaler at du rengjør LELO Ora etter bruk slik at den alltid er ren og klar neste gang lysten kommer. LELO Ora har vunnet flere Awards for sin innovative utforming og design:

- Design-awarden "Red Dot Award" - Cannes Lion Award

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Århundrets skuffelse
Maina - 8. aug. 2019
Jeg kjente den nesten ikke rotere engang. «Tunga» var på størrelse med en kattunge sin. Milevis fra orgasme.
Overraskende likt oralsex
AnastasiaB - 7. dec. 2018
Jeg har forsøkt diverse oralsex simulatorer, så var litt i tvil om hvorvidt dette leketøyet fra Lelo ville leve opp til oppgaven den er laget for. Men etter kun ett par sekunder så kunne jeg slå fast at her er det et produkt som så absolutt leverer det den lover. Det føles virkelig ut som ekte oralsex. Spesielt i kombinasjon med en god mengde glidemiddel. (Husk bare på å bruke en vannbasert type, så du ikke skader silikonen og ødelegger det fantastiske materialet!) Jeg foretrekker å kun bruke tungefunksjonen, men vibrasjonene er også absolutt svært behagelige. De er dype og rolige, noe som gjør at området tar til seg vibrasjonene bedre og uten at man blir nummen etter kort tids bruk. Ett annet pluss er at den veldig enkel i bruk og at den er lett å rengjøre. Silikonen er av høy kvalitet og føles behagelig mot huden. Lyden kan dessverre oppleves som noe høy når vibrasjonene brukes på det sterkeste nivået, men er lavere og mer diskrete på det laveste. Samt at ved kun bruk av tungefunksjonen så er den så godt som lydløs, spesielt om jeg har dynen over meg når jeg bruker den. Dette er et kvalitetsprodukt som lever opp til det den er laget for og jeg kan absolutt anbefale den til alle oralsex entusiaster der ute.
Nytelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er fantastisk å kunne nyte oralsex uten en mann. "Tungen" er umettelig kjærtegnende. Den eneste ulempen er at vibratoren dekker litt over tungen. Hvis produktet hadde flere alternativer med bare tungen og mindre vibrator, ville produktet vært perfekt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fantastisk
Anonymous - 1. oct. 2017
Lelo leverer som vanlig! For kvalitetstid alene! Anbefales. Jeg vil imidlertid gjerne kunne stille inn forskjellige hastigheter for en enda bedre opplevelse.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Så deilig!
Anonymous - 13. mar. 2024
Materialet er så superfint å ta på! Innstillingen som reagerer på hvor hardt trykk du legger på, fungerer så bra for å pirre seg selv. Den er imidlertid litt vanskelig å bli kjent med, jeg måtte se på bruksanvisningen flere ganger for å bli kjent med alle innstillingene.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Veldig fin design og funksjonalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er FANTASTISK, veldig god følelse og rask orgasme garantert. For fremtidige forbedringer: lading med kabel, bør den kunne lades uten en kabel koblet direkte inn i vibratoren. Jeg vil også gjøre det mer hendig, noe som betyr at det er lettere å ta tak i når du bruker det.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Jøss!
Anonymous - 4. may. 2016
Ora 2 er virkelig en vinner! Designet og kvaliteten på den er så bra at jeg faktisk utbrøt ordet "wow!". Den føles så glatt og myk mot huden. Den runde knotten, som skal etterligne en tunge, er ikke så hard mot klitoris som jeg først trodde da jeg holdt den i hånden. Den stimulerer klitoris på en perfekt måte, og sammen med de mange forskjellige vibrasjonene kan jeg lett nå klimaks med den. Den er veldig stille helt til du når de to sterkeste innstillingene. Det er ikke oralsex, men det er definitivt et veldig godt alternativ som jeg bare kan anbefale.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful