Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Sensua Semsket Skinnpisk var 1

LELO Sensua Semsket Skinnpisk

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO Sensua Semsket Skinnpisk er perfekt for deg som vil ha en pisk som gir lette slag på huden.   Du kan piske veldig hardt med pisken og selv føle et lite snev av smerte. Lyden derimot, er høy og pirrende.   Pisken er fremstilt av mykt semsket skinn og har et blankt håndtak av akryl og metall.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sensuell og mye mer
La oss teste alt - 5. dec. 2019
Virkelig god kvalitet. Sitter godt i hånden Og både den myke og harde delen kan brukes. De semskede snertene er myke, men kan likevel etterlate et lite rųdt merke. Som en sensorisk stimulus sammen med bind for ųynene er det ekstremt erotisk
0
Bra for nybegynnere
K - 3. jan. 2018
Fint stimulerende materiale for sanselek. Bra for nybegynnere hvis du ųnsker å bli introdusert til SM-lek.
0
Virkelig god nybegynnerpisk
Nikolaj - 14. aug. 2017
Pisken er veldig god til både stimulering og pisking. Det er veldig fint når du er nybegynner at det lager en hųy lyd når du slår, men det fųles ikke så hardt.
0
Hmm
Mr. - 23. apr. 2016
Jeg vil starte med å si at materialet er fint og den sitter godt i hånden. Nå er jeg typen som tar det sure med det sųte, så jeg klagde ikke til Sinful og krevde pengene tilbake, slik jeg burde ha gjort - og når jeg nå sitter og leser alle de andre kommentarene som er positive, da lurer jeg på om jeg bare har fått en vare med en produktfeil, men poenget er at alle de semskede snertene er ųdelagte. Helt ųdelagt! Jeg hadde vel brukt den maks 8-10 ganger og de ble ųdelagte en etter en etter å brukt pisken én gang. Jeg har ikke brukt den på en voldsom måte, men brukt den dynamisk og med forsiktighet - min opplevelse av dette produktet er veldig dårlig!
0
Virkelig opphissende
Anja - 12. aug. 2014
Kjųpte denne frekke saken i rųdt og fikk testet den. Vil anbefale det til nybegynnere da det ikke treffer veldig hardt, men etterlater noen frekke spor.. 'Håndtaket' kan brukes som en dildo, som også er ganske frekt. Emballasjen er veldig fin og eksklusiv og man fųler at man får god kvalitet til prisen. Hvis du vil prųve noe litt hardere, så er Rimba Tyrepisk i skinn veldig opphissende.
0
Bra for introduksjon
Anonymous - 13. mar. 2024
Sensua Whip er utvilsomt vakkert designet, men den er dessverre ikke så slitesterk som man kunne ønske. Semsket skinn er et godt materiale for par som er nysgjerrige på smisking. Semsket skinn er ikke like grovt som lær, gjør ikke like vondt og etterlater mildere merker enn lær. Samtidig smekker den høyt og godt ;) Pisken kan også fungere som massasjepinne eller plugg, da håndtaket er laget av plast og metall. Pisken tåler imidlertid ikke tung bruk. Etter en stund begynner snørene å løsne, og i vårt tilfelle begynte hele pisken å gli ut av håndtaket. P og S' råd er at du kanskje bør se deg om etter en annen, mer robust semsket pisk.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Lett å skjule
Anonymous - 13. mar. 2024
LITEN flogger, lager en høy og spennende lyd mens smerten av slagene ikke er så intens. Det føles definitivt som om det passer for oss som er nye brukere av denne typen verktøy. Siden den bare har blitt brukt noen få ganger, bør materialvurderingen sees på som en førsteinntrykksvurdering.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Sånn, ja...
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi er nykommere i denne verdenen, så ble anbefalt av kundeservice å prøve denne pisken fra Lelo. Kan bare si at det er et perfekt kjøp vi har gjort. Den ligger godt i hånden og egentlig er det bare fantasien som setter grenser. Semsket haler gjør det enkelt å slå, men de svir ikke så mye at du blir skremt av det. Metallkulen i enden kan brukes til å pirre kvinnens kropp.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
God kvalitet!
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er et flott produkt for både nybegynnere og eksperter! Det som er så fantastisk med denne pisken er at nesten uansett hvor hardt du slår, så blir den bare liggende der den svir, uten å gjøre for vondt... Så det er nesten vanskelig å slå for hardt... Flott for nybegynnere... Men som sagt, også et superkinky verktøy som nesten er et must i enhver SM-samling!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Du kan ikke annet enn å være fornøyd
Anonymous - 3. nov. 2013
Dette er min første pisk, og den fungerer veldig bra. Den gjør ikke for vondt, samtidig som den er taktil - ikke den rette pisken hvis du er ute etter å brenne baken. Pisken er også veldig behagelig fordi lyden er relativt lav, selv når du slår. I tillegg til å fungere godt som pisk, har håndtaket også noen (fantastiske) muligheter for stimulering. Et godt kjøp!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful