Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Siri Klitorisvibrator var 1

LELO Siri Klitorisvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO Siri er kjent for å være LELO's kraftigste klitorisvibrator. Den kan vibrere fra ganske mildt til svært kraftig, og har også et hav av vibrasjonsmuligheter. LELO Siri Klitorisvibrator har en forhøyning, som gjør at den legger seg perfekt inntil kroppen. Den bølgede formen legger seg tett inntil klitorisområdet hvor du kan la den ligge og gjøre jobben for deg.

Du kan velge mellom seks forskjellige vibrasjonsmønstre (både konstane og pulserende), og disse mønstrene kan du variere med ni forskjellige lydsvake styrkenivåer. Du har derfor alt du trenger med Siri og du kan bli stimulert akkurat sånn du liker det.

Siri er laget i ABS-plast av høy kvalitet (ftalatfritt) og har en overflate av myk silikon. Denne kombinasjonen gjør vibratoren svært behagelig i bruk. Du kan gjøre opplevelsen enda bedre ved å bruke et vannbasert glidemiddel samtidig. Vi anbefaler LELO's eget glidemiddel til sexleketøy.

Vibratoren er oppladbar, så du trenger ikke tenke på batterier. Vibratoren leveres i en flott eske, hvor både lader og en fin satengpose, for oppbevaring, ligger. Når du kjøper LELO Siri Klitorisvibrator, anbefaler vi at du også kjøper: - LELO’s rengjøring til sexleketøy. - LELO’s glidemiddel til sexleketøy.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful