TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
LELO Siri Klitorisvibrator var 1

LELO Siri Klitorisvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

LELO Siri er kjent for å være LELO's kraftigste klitorisvibrator. Den kan vibrere fra ganske mildt til svært kraftig, og har også et hav av vibrasjonsmuligheter. LELO Siri Klitorisvibrator har en forhøyning, som gjør at den legger seg perfekt inntil kroppen. Den bølgede formen legger seg tett inntil klitorisområdet hvor du kan la den ligge og gjøre jobben for deg.

Du kan velge mellom seks forskjellige vibrasjonsmønstre (både konstane og pulserende), og disse mønstrene kan du variere med ni forskjellige lydsvake styrkenivåer. Du har derfor alt du trenger med Siri og du kan bli stimulert akkurat sånn du liker det.

Siri er laget i ABS-plast av høy kvalitet (ftalatfritt) og har en overflate av myk silikon. Denne kombinasjonen gjør vibratoren svært behagelig i bruk. Du kan gjøre opplevelsen enda bedre ved å bruke et vannbasert glidemiddel samtidig. Vi anbefaler LELO's eget glidemiddel til sexleketøy.

Vibratoren er oppladbar, så du trenger ikke tenke på batterier. Vibratoren leveres i en flott eske, hvor både lader og en fin satengpose, for oppbevaring, ligger. Når du kjøper LELO Siri Klitorisvibrator, anbefaler vi at du også kjøper: - LELO’s rengjøring til sexleketøy. - LELO’s glidemiddel til sexleketøy.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful