Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Smart Wand Large Magic Wand var 1

LELO Smart Wand Large Magic Wand

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Smart Wand Large er LELO's versjon av den svært populære Magic Wand, som er berømt for å være den kraftigste klitorisvibratoren på markedet. Faktisk vibrerer den så kraftig at den også kan brukes på resten av kroppen.

LELO Smart Wand er ikke kun i toppklasse når det gjelder effektive vibrasjoner. Det er også snakk om design i toppklasse. Som med alle andre LELO-produkter, er denne vibratoren utrolig stilfull. Den er laget i et matt silikonmateriale og ABS-plast i metall-look med en flott finish. 

Som noe helt spesielt har LELO Smart Wand Large en såkalt SenseTouch-teknologi som betyr at den har et program hvor vibratoren intensiverer vibrasjonene når den treffer huden. Når den er instilt på dette programmet, vil den vibrere på høyeste styrke når den treffer huden, eller på en lavere intensitet om du stiller den inn på det. Når du vil skifte mellom de forskjellige modusene holder du knappen inne i 3-5 sekunder. 

Wanden har også en alminnelig modus som sikrer at stimuleringen fokuseres i vibratorhodet og ikke i skaftet. Du kan derfor få inntrykket av at vibrasjonene senkes, men bare rolig, de rumlende bølgene fortsetter med samme intensitet. 

LELO Smart Wand Large har fått 6 av 6 stjerner på den danske Side6.dk, og vunnet AVN-award i 2012 for årets "beste luksus sexleketøy" og en Red Hot Design Award-pris i 2013. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sterk vibrasjon
Noor - 20. jun. 2017
Den er elegant og kraftfull. Man har ikke følelsen av at det er et sexleketøy når man først pakker den opp. Den er slank og elegant. Når man setter staven mot klitten kjenner man umiddelbart at den er kraftig. Og man kan helt uanstrengt justere styrken opp og ned. Den kunne kommet i et litt glattere materiale, men det blir flisespikkeri.. Alt i alt en super massasjestav.
God massasje vibrator.
Par96 - 7. aug. 2015
Den brøyde/krumme formen gjør at den føles behagelig å holde når man bruker den. Spesielt når man leker med seg selv. Den føles nemlig ikke lang og klumpete da. Herlig! En fin funksjon (som ikke alle slike massajestaver har) er at den i en modus den detekterer/føler når den er inntil kroppen og øker til satt hastighet. Når den ikke er inntil går den ned til hvilehastighet (som tomgangs vibrasjon). Dette er en meget fin funksjon som gjør at den ikke vibrerer så mye, uten å treng å endre innstilling eller slå den av, hvis man trenger små pauser eller man ønsker å endre stilling uten at den vibrerer "på fullt". At den er vanntett og oppladbar er stort pluss da den dermed ikke bare er forbeholdt soverommet.... Ta den gjerne med i dusjen! Da hodet er "standard" størrelse som andre merker så finnes det flere sorter tilbehør å skaffe for både anal og vaginal stimulering samt stimulering av penis. Positivt: Oppladbar med god batterikapasitet. Slipper at den "henger fast" i veggen. Vanntett. Krum utførelse. Tomgangs mulighet når den ikke er inntil kroppen. Negativt: Må huske å lade Er virkelig verdt pengene og anbefales virkelig!
Orgasmemaskin
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte denne med litt "grisen i pølsa"-mentalitet til kona i gave, og vi ble begge veldig positivt overrasket. Maskinen har en veldig sterk vibrasjon på det høyeste, så det er verdt å starte på lav effekt og ta seg tid til å venne seg til den. Når du nærmer deg orgasme, kommer den mer intense kraften til sin rett. Som med mange vibratorer finnes det flere forskjellige vibrasjonsrytmer og intensiteter. Den nye teknologien som gjør det mulig for enheten å bytte til en lav vibrasjon når den er utenfor huden og en høyere vibrasjon når den er i kontakt med kroppen, er også et godt og funksjonelt tillegg. Plusspoeng for vanntetthet og trådløshet. Batteriet har også vært bra, med nesten daglig bruk har vi ladet enheten omtrent en gang i uken. Jeg har ikke prøvd denne modellen annet enn denne store versjonen, som virkelig har tilstrekkelig vibrasjon. Størrelsen gir selvfølgelig noen begrensninger i bruken, ettersom L-modellen også er veldig klumpete. Vi har imidlertid ikke opplevd noen problemer som følge av dette. Den mest positive overraskelsen var at dette også er ideelt for å kjærtegne en mann. Enheten er dyr, men jeg synes du får valuta for pengene. Det beste parleketøyet vi har prøvd, og det fungerer veldig bra for kona alene.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
godt apparat
Anonymous - 1. feb. 2019
veldig bra å bruke.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Den beste leken noensinne
Anonymous - 13. mar. 2024
Et fantastisk leketøy som gir deg et halvt minutts rask utløsning eller en vidunderlig langvarig tortur, et 12-richter hulrom etter behov.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fungerer for
Anonymous - 12. may. 2019
Godt kjøp, sterke nok vibrasjoner. Ganske stort leketøy,,, men funksjonalitet garantert ;)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Jeg anbefaler den til alle jeg kjenner
Anonymous - 1. sep. 2020
Et fantastisk stilig leketøy for selvlek, det beste kjøpet noensinne i et singelliv. Heldigvis er batteriet ikke nok til hva som helst, for å minne deg på at det er mer i livet. For stor for innendørs lek, men utendørs lek tar tid og energi.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Stilig, men mangler noe
Anonymous - 7. sep. 2019
Vel, hva kan jeg si, dette er en tryllestav. Den er trådløs. Stilig og ganske stille. Sammenlignet med en vanlig dildo er den fantastisk, men som tryllestav er den i en høyere liga. Vi sammenligner den med en doxystav med ledning, og i den sammenligningen står lelo flatt. Den har ikke den samme dype, harde vibrasjonstypen som tar både jenta og meg til himmelen (for fort noen ganger!), men en raskere burbling. Dessuten er den litt for rund, så den mangler den kanten som gjør at man kan legge litt mer trykk på riktig sted når det trengs. Så den er egentlig ikke dårlig og kommer garantert med på diverse utflukter i sommer, men hjemme på soverommet finnes det et mye bedre alternativ og det heter doxy. 3/5 kanskje mest fordi vi hadde forventet så mye mer etter å ha lest anmeldelsene, men den nådde ikke helt opp.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Orgasme-garanti!
Anonymous - 8. dec. 2019
For en hit! Orgasme etter orgasme, bedre enn noe før.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Kraftige vibrasjoner
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig praktisk at den er trådløs og behagelig å bruke både til massasje og under sexleker. Litt kraftige vibrasjoner som gjør deg litt nummen, men fungerer veldig bra ellers og du får orgasmer av den.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful