Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
LELO Smart Wand Medium Vibrator var 1

Oversikt

Med denne mellomstore massasjestaven fra luksusmerket LELO får du smarte og rumlende vibrasjoner for maksimal nytelse. Den intuitive SenseTouch-teknologien justerer intensiteten på vibrasjonene ut ifra hvor hardt eller løst du holder massasjestaven mot huden.

Massasjestavens hode og øverste del av skaftet er dekket av fløyelsmyk silikon, mens den nedre delen av skaftet har en elegant, sølvfarget plate. Den smarte massasjestaven er dessuten vanntett, så du kan nyte den både i dusjen og i badekaret.

Du styrer enkelt de 8 vibrasjonsmønstrene med de intuitive knappene på skaftet. Hver enkelt innstilling kan dessuten tilpasses, så du får en skreddersydd stimulering. Hvis du vil at massasjestaven skal justere intensiteten automatisk, kan du bare aktivere SenseTouch-funksjonen ved å holde den midterste knappen inne i 3 sekunder.

Massasjestaven lades enkelt opp med USB-kabelen som følger med, og kan brukes i opptil 2 timer når den er fulladet. Du får også en satengpose med på kjøpet, så du kan oppbevare leketøyet på en diskret og dekorativ måte.

LELO Smart Wand vant AVNs pris for “beste luksusleketøy” i 2012 og en Red Dot Design pris i 2013.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God, stillegående og behagelige pulseringer
Karianne - 1. feb. 2019
Behagelig mykt materiale og den er bare super deilig å bruke. Du hører den knapt, men føler den veldig godt. Ingen harde vurderinger...bare akkurat sånn det skal være uten at det blir for sensitivt. Formen ytterst der den går litt inn fungerer bra hvis man liker å holde den inni seg mens man onanerer uten at den sklir ut
Likte Large bedre enn medium
Nora - 1. apr. 2018
Hadde tidligere large, den hadde jeg i flere år og ga meg utallige orgasmer, men så kjøpte jeg medium denne gangen og Ble veldig skuffet
Fin og funksjonell
Harald - 31. aug. 2017
Veldig bra
Verdt pengene!
Anne - 5. apr. 2017
Veldig diskre, komfortabel og skånsom mot huden. Gir ingen gnagsår og gir ikke fra seg så mye varme ved bruk. Kommer med en veldig fin pose for å oppbevare og ta den med seg på reise. Elsker den! Anbefaler også glidemiddelet som følger med fra Lelo som er laget for sexleketøy.
Den samler bare stųv.
Sofie - 11. aug. 2021
Jeg kjųpte denne i bursdagsgave til meg selv i fjor og har ęrlig talt prųvd den 1 gang og eller har den samlet stųv. Men skulle tro at en massasjestav til denne prisen (var mye dyrere i fjor) ville vęrt noe av det beste. Men så blir du skuffet over de vanvittig lave vibrasjonene. Bortkastede penger, spųr du meg.
0
Verk
Anonymous - 13. mar. 2024
Superfin til prisen, veldig fin kvalitet, enkel, hendig og stille. Det er flere funksjoner på den, jeg foretrekker den med konstant vibrasjon, men du kan enkelt øke eller redusere vibrasjonsstyrken. For denne typen trådløs Wand er den veldig bra. Du kan nesten ha den i baklommen når du ikke bruker den haha, jeg synes den virkelig er verdt pengene (og prisen!).
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Flott produkt, virkelig verdt prisen!
Anonymous - 11. nov. 2020
Dette produktet er en veldig fin underholdning for ensomme kvelder eller en garantert lystvekker for par, det finnes flere forskjellige programmer, og du finner garantert noe du liker. Emballasjen i seg selv er virkelig luksuriøs og ser flott ut som en gave. Materialet på selve tryllestaven er silikon, behagelig å ta på og lett å rengjøre. Et vakkert og behagelig leketøy. Fungerer også for en kvinne som synes det er vanskelig å få orgasme på andre måter eller instrumenter. Jeg vil anbefale å kjøpe dette virkelig gode produktet først, i stedet for å prøve flere billigere. Det er vel verdt prisen. <3
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Lel(u)o sjarm
Anonymous - 11. nov. 2020
Jeg hadde drømt om å få min egen Lelo i noen år før jeg kjøpte den, fordi jeg likte designet og kvaliteten. Jeg elsker å ha sex med meg selv, og etter at Lelo kom inn i husholdningen min, økte onanien min enda mer. Den passer veldig godt til hånden og er vakker for øyet. Det eneste som har irritert meg er batterilevetiden, så jeg må lade den veldig ofte, ellers har jeg hatt den tilkoblet mens jeg onanerer.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Dyr skuffelse
Anonymous - 13. mar. 2024
LELO Smart Wand Medium var litt av en skuffelse. God sensorteknologi bak enheten, men det hjalp ikke når det ikke var nok strøm. Large ryktes å ha mer kraft, men jeg lurte på om det også var skuffende, så jeg ville ha kastet bort over 300 på disse LELO-ene. 3/5 vil jeg rangere på grunn av den gode teknologien i bakgrunnen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Flott stang
Anonymous - 2. jan. 2019
Pinnen er flott, ja damen liker det, da vi kjøpte dette produktet. Orcas er garantert. Rask lasting og behagelig materiale. Nok fargevariasjoner.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

LELO Smart Wand Medium Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful