TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
LELO Soraya Oppladbar Dobbelvibrator var 1

LELO Soraya Oppladbar Dobbelvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

LELO Soraya er en særdeles luksuriøs, dobbelstimulerende dildo. Den er en del av LELOs ekskusive nytelsesproduktserie, hvor estetikken virkelig står i fokus. Det er tatt hensyn til hver minste lille detalje, og både funksjon og design er med på å gi deg en svært nytelsesfull opplevelse. 

Soraya er en dildo i mellomstørrelse, og er derfor ideell til både nybegynneren og den mer erfarne. Den er lett krummet og har et slankt design med en flott støpning i gull-look. 

Selve dildodelen stimulerer deg innvendig, mens tappen kiler mot din klitoris. Tappen trykker ikke direkte og konsentrert mot din kltirois. Ønsker du mer intens og direkte stimuli er den såpass fleksibel at du kan gi den et lett trykk med tommelfingeren mens du bruker den. 

Sorayas bølgede form og krumning på midten gjør at du kan bruke den til stimuli av G-punktet. Grunnet det svært ergonomiske håndtaket med plass til et par fingre kan du enkelt lage de støtende bevegelser som skal til for å treffe G-punktet. 

På Sorayas tre knapper skifter du mellom de seks forskjellige vibrasjonsmønstrene, som alle kan innstilles til åtte forskjellige (lydsvake) styrker - fra mild til kraftig. 

Vibratoren er 100% vanntett og kan derfor også brukes i dusjen eller badekaret. 

Soraya har en silkemyk overflate av medisinsk silikon og ABS-plast (ftalatfri). Bruker du en vannbasert glidekrem sammen med den blir den enda mer glatt og glidende. Vi anbefaler LELOs glidekrem til sexleketøy, og rengjør Soraya med en rengjøringsspray fra LELO. 

Dobbelvibratoren er oppladbar, og du slipper derfor å bekymre deg for batterier. Den leveres i en stilfull eske hvor både oppladeren og en fin satengpose også følger med.

Vist i filmen Fifty Shades of Grey Freed.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Perfekt!
Denne er og blir min favorittvibrator. Jeg har hatt min i flere år nå, og den er nå brukt opp. Det vil si, den vibrerer ikke lenger. Men utseendemessig er de... Les mer
Nytelse - 7. nov. 2018
Uunværlig
Trodde jeg hadde møtt det vibratorer hadde å by på, helt til denne saken kom i posten! Når det kommer til det praktiske, tja, den kunne kanskje hatt litt kraf... Les mer
Frøken Fryd - 5. mar. 2015

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful