Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Tiani 2 Trådløs Fjernstyrt Parvibrator var 1

LELO Tiani 2 Trådløs Fjernstyrt Parvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Det unike med denne luksuriøse parvibratoren er at LELO Tiani kan brukes under samleie.   Vibratoren gir henne både intern og ekstern stimuli når dere har sex. Den utvendige delen stimulerer hennes klitoris mens den andre delen stimulerer henne på innsiden sammen med ham.   La ham styre vibrasjonene. Tiani kan kontrolleres fra opptil 12 meters avstand. Selv på det høyeste vibrasjonsnivået er vibratoren diskré og stillegående.   Tiani kan styres med SenseMotion teknologi. Kun ved å bevege på hånden kan han justere intensiteten på vibratoren.   Tiani er fremstilt i silikon og har en silkemyk overflate. Smør den med vannbasert glidemiddel for en enda bedre opplevelse.   Den er 100% vanntett og kan nytes i dusjen.   Vibratoren er oppladbar og leveres i en diskré eske med en lader, en satengpose og batterier til fjernkontrollen.   Når du kjøper LELO Tiani, anbefaler vi deg også å bestille:   - LELO's vannbaserte glidemiddel.   -LELO's vibratorrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Helt ok
Al - 11. dec. 2019
Sammenlignet med WeVibe 2 så er denne nesten ubrukelig. Lite vibrasjon. Vanskelig å forstå. Selv om vi leste igjennom bruksanvisning så fikk vi ikke til modus vi ønsket og dette drepte lysten. Sitter overraskende dårlig sammenlignet med WeVibe. Må stort sett holde den på plass. Synes kvaliteten og følelsen av materialet var meget bra og trekker denne opp endel. Lager lite lyd, som igjen betyr lite vibrasjon.....
Absolutt en overraskelse
Søren - 8. jun. 2017
Kjempegod kvalitet. En stor wow-faktor, men mangler dog en forklaring på de forskjellige funksjonene, som det tar litt tid å finne ut av. Gir en deilig og annerledes opplevelse med din partner. Helt klart verdt å anbefale. Jeg kan kun si: prøv det!!
Greit
ildflue - 18. dec. 2018
Jeg fikk min LELO Tiani i går og har brukt den flittig alene og litt sammen med samboeren min. Jeg er veldig fornųyd med den, men den faller fort ut når du bruker glidemiddel og treffer ikke helt der den skal på klitoris.
0
Absolutt en overraskelse
Sųren - 5. sep. 2012
Supergod kvalitet, en enorm wow-faktor men mangler fortsatt en forklaring på de ulike funksjonene, det tar litt tid å finne ut av. Gir en nydelig og annerledes opplevelse med partneren din. Absolutt verdt anbefalingen. Jeg kan bare si, PRŲV det!
0
Anbefales ikke
martina - 26. mar. 2020
Det er vanskelig å holde vibratoren på rett plass, den beveger seg konstant og du må få plass til den, derfor brukes ikke håndfrifunksjonen. Noen ganger kjenner jeg smerte under penetrasjon. Og uten tvil forstyrrer den hųye lyden fra fjernkontrollen deg. Jeg liker denne vibratoren mer når jeg er alene eller i badekaret med musikk eller hodetelefoner. Men hvis du er ute etter nytelse som et par, anbefaler jeg ikke denne vibratoren.
0
Virkelig en overraskelse
Anonymous - 6. aug. 2017
Topp kvalitet, stor wow-opplevelse, men ikke veldig gode instruksjoner om hvordan du bruker de forskjellige funksjonene, så det tok litt finjustering før du lærte å bruke den. Ga en flott og annerledes opplevelse sammen med en partner. Absolutt verdt å anbefale. Alt jeg kan si er å prøve det!!!!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Tiani 2
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastisk liten gadget Mannen min ble begeistret da han så den Et flott tillegg for lek eller hvis du vil nyte alene Orgasmitakuuuuuu ja! Forholdet mellom pris og kvalitet er perfekt, et luksuriøst leketøy av høy kvalitet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Pettymys
Anonymous - 13. mar. 2024
Etter flere gangers bruk må jeg dessverre si at dette er den dårligste leken så langt. Når den er våt, stikker den så å si av og kan ikke brukes håndfri. Hvis du bruker den to ganger, kan du ikke håpe at den holder seg på plass. Batterilevetiden er virkelig dårlig, du kan ikke under noen omstendigheter ta en helgetur uten lader. Til den prisen skulle man også tro at gulldelene var av metall og ikke plast. Jeg hadde høye forventninger til denne såkalte luksusvibratoren, dessverre var det en total skuffelse. Så hvis du veier mellom to eller flere, må du definitivt ikke kjøpe denne.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Definitivt en overraskelse
Anonymous - 6. aug. 2017
Supergod kvalitet med stor wow-faktor. Mangler imidlertid litt forklaring på de forskjellige funksjonene, og det tar litt tid å finne ut av det. Gir en fantastisk og annerledes opplevelse med partneren din. Anbefales absolutt. Jeg sier bare prøv den!!!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Topper
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg synes den fungerer bra, men manglet en beskrivelse som på mange andre ting vi kjøpte... litt vanskelig å få den til å holde seg på plass, men når man får det til er den fantastisk!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful