Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Tiani 24k Parvibrator med Fjernkontroll var 1

LELO Tiani 24k Parvibrator med Fjernkontroll

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Dette er tredje generasjon av den originale Tiani, og denne kan kun sies å ha blitt enda mer elegant og luksuriøs. Tiani 24k er belagt med 24 karat gull på “magebeltet” rundt vibratoren, og på oversiden av fjernkontrollen. Nå kan vibratoren vibrere både på delen som er inne i henne, og den delen som legger seg over hennes klitoris. LELO Tiani 24k bæres av kvinnen under samleie, og stimulerer derfor både hennes klitoris og G-punkt, og når han trenger inn i henne samtidig, vil også han kunne få glede av vibrasjonene. Den er perfekt til dere som både vil nyte hverandre og ha deilige vibrasjoner samtidig. Vibratoren har hele åtte vibrasjonsprogrammer som enkelt styres fra fjernkontrollen, enten ved å trykke på + / - knappene eller gjennom SenseMotion-teknologien. Når dere bruker SenseMotion-funksjonen blir de bevegelser man gjør på selve fjernkontrollen overført direkte til vibratoren. Hvis dere for eksempel rister på kontrollen, så vil vibratoren vibrere samme takt. Jo raskere man rister, jo raskere vil den vibrere, osv. Fjernkontrollen har en rekkevidde på 12 meter og Tiani 24k kan selvfølgelig også tas med i dusjen eller badekaret, siden den er 100 % vanntett. Den er derfor også enkel å rengjøre. Tiani 24k er oppladbar, og lader følger med i pakken. Tiani 24k kommer i en eksklusiv eske, hvor laderen også ligger, en pose til oppbevaring og brukermanual.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful