TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
LELO x Diesel Tor 2 Vibrerende Penisring var 1

LELO x Diesel Tor 2 Vibrerende Penisring

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 1 695,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Stil møter nytelse med dette eksklusive samarbeidet mellom LELO og Diesel. De har samarbeidet for å gi deg vidunderlige vibrasjoner og et flott rødt design som ikke etterlater noen tvil om at nytelse og stil kan gå hånd i hånd. 

Tor 2 vibrerende penisring har blitt oppgradert visuelt med den slående røde fargen. Du får de samme kraftige vibrasjonene som er designet for å gi den ultimate stimuleringen til klitoris, mens den behagelig klemmer ereksjonen din så du føler du tenner for alle sylindrene.

Bruk gjerne litt vannbasert glidemiddel når du glir penisringen inn mot roten av penis. Grepet fra ringen gir deg en hardere ereksjon, mer utholdenhet og mer intense orgasmer. Del gleden når dere prøver dere gjennom de forskjellige vibrasjonsnivåene.

Det myke og fleksible silikonmaterialet gjør at den passer de fleste størrelser og tar ikke skade av våte og røffe økter. Vask den med vann og mild såpe eller sexleketøysrens for ultimal hygiene. 

MerkeLELOProdukt vekt (g)30InkludertPrøve av vannbasert glidemiddel, USB-lader, OppbevaringsposeFull lengde (cm)6Indre diameter (cm)3Elastisk indre diameterNeiOmkrets (cm)9StrømkildeUSB-laderBrukstid (min)90Vibrasjonshastigher6GlidemiddelbaseVannbasertGlidemiddelets funksjonMasturberingPrimærmaterialeSilikonFargeRødAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeSpansk, Tysk , Italiensk, Portugisisk, Engelsk, Svensk, Koreansk, Finsk, Mandarin, Kinesisk, Fransk, Japansk, Polsk, RussiskSKU26463
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful