Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Liberator Ramp Sexpute var 1

Liberator Ramp Sexpute

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om å teste ut nye, forskjellige sexstillinger, og kaste deg ut i mange timer med lek og nytelse i selskap med en partner? Da er Liberator Ramp en absolutt nødvendighet.

Den kileformede sexputen støtter, avlaster og forbedrer deg og din partners sexstillinger, så dere får et fantastisk og variert sexliv. Gjør kjente stillinger enda bedre, eller prøv de frekke forslagene som er foreslått, som Vertigo eller The Pleasure Garden.

Puten er myk, men bevarer formen og sklir ikke under bruk. Den har en vinkel på 45°, så den kan både brukes til å hvile på, lene seg opp etter eller andre posisjoner dere måtte ønske. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Puten har en trekantet form og et enkelt design. Den er 61 cm bred, 86 cm lang og 18 cm høu. Sexputen har et avtagbart trekk som tåler maskinvask.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Verdt hver krone.
Lotta - 22. jul. 2017
Forventet en kjempestor pakke, men da produktet er vakumpakket, var ikke det noe problem. Enkelt å pakke ut og gjøre klar. Koster litt, men kvaliteten og bruksområdet er verdt hver krone. Bruk som vist på bilder i annonsen fungerer tilfredstillende. God kvalitet på produktet, fast pute, super mykt trekk, lekker fløyel. Vaskbart trekk, som er et must. Kan ligge fremme som en del av innredning, kamuflert som en yoga-pute..? Vårt nye favorittmøbel!
En ny måte å ha sex på!
Sabina - 7. nov. 2019
Morsomt tillegg til sengen som muliggjųr nye stillinger, gjųr kjente stillinger enda bedre og gjųr at vi kan kose oss enda mer! Det eneste som er litt vanskelig er at det kan vęre litt lett å få "stųt" nedover den skrånende siden hvis rumpa ikke er langt nok ute. Men definitivt en investering som gir deg det lille ekstra.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful