Liberator

Liberator er en serie funksjonelle og diskrete sexmøbler av ypperste kvalitet. Møblene er ekstra formfaste og stabile for å sikre at dere får den beste støtten, så dere kan nyte hverandre til det fulle. Dere kan både bruke møblene til å prøve helt nye stillinger, eller til å forbedre gamle favoritter. Med Liberator er det ikke lenger noen grenser for hvordan dere kan ha samleie.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Opprinnelsesland
USA (7)
Målgruppe
Women (2)
Men (2)
Woman and Man (5)
Materiale
Polyester (7)
Bruksanvisning
English (7)
Språk på emballasje
English (7)
Innførbar lengde
Volum
Ladetid
Brukstid
Bredde
Indre diameter
Indre dybde
Omkrets
Kondom bredde
Kondom lengde
Kondom tykkelse
Kapasitet
Product Type (ny)
Pillow (5)
Sex Bedding (2)
Height (ny)
Kink Audience
Bondage (1)
Fetish (7)
Pieces
Farge
Rød (2)
Svart (5)
Merke
Liberator (7)
Lengde
Diameter
Vis alle 8 produkter

Liberator - sexmøbler av ypperste kvalitet

Hva er sexmøbler?

Visste du at det fantes møbler som er laget utelukkende for å ha sex på? De fleste kjenner til sexhusken, som ble foreviget i en episode av Sex and the City, men det finnes også andre møbler som er langt mer diskrete. En såkalt sexrampe eller en sexstol ser for eksempel ut som en helt vanlig stol eller pute, og vil derfor ikke vekke uønsket oppmerksomhet fra gjester eller andre i husholdningen. Liberator er et av de merkene som lager sexmøbler av særdeles høy kvalitet, og de kan derfor holde i mange år - til og med livet ut, hvis du passer godt på dem.

Sexmøbler er altså alle typer møbler som man kan ha sex på eller i. Enten det er en støttepute som løfter partneren opp i rett vinkel eller en krakk som den ene partneren kan sitte på, mens den andre ligger under og utøver oralsex. Møbelet behøver ikke å være stort, noe så lite og enkelt som en sexpute fra Liberator kan gjøre underverker for sexlivet. Med den kan dere ligge, sitte eller stå på andre møbler rundt om i hjemmet, som for eksempel sengen, sofaen eller spisebordet. Dere får altså et hav av lekemuligheter med et sexmøbel.

Få mer ut av sexlivet med Liberator

Har dere problemer med å gjennomføre samleie i enkelte stillinger på grunn av helseplager? Eller opplever dere at det er vanskelig å holde en posisjon i lengre tid fordi tyngdekraften trekker dere ned? Da er et sexmøbel fra Liberator det perfekte hjelpemiddelet for dere. Et sexmøbel gjør det nemlig mulig å ha sex i stillinger som ellers kan være fysisk krevende, og gjør dessuten de lettere stillingene enda bedre ved å optimere høyden og vinkelen på posisjonene deres. Sexmøbler kan også inspirere dere til å kaste dere ut i nye stillinger som dere aldri har overveid å prøve.

Med Liberator får dere altså friheten til å uttrykke dere seksuelt, og kan dermed oppleve mer nytelse enn noensinne. Sexmøbler kan på den måten endre sexlivet ditt til det bedre, enten du er singel eller i et forhold. Og hvis du vil at møblene dine skal endre sexlivet ditt for alltid, så kan det være lurt å ta godt vare på dem, slik at de forblir en investering for livet. En måte å forlenge produktenes holdbarhet er ved å dekke dem til med et sexlaken, så du unngår å få flekker på stoffet. Du finner et stort utvalg av sexlakener og annet tilbehør til ditt Liberator sexmøbel her.

Kjøp Liberator sex-møbler hos Sinful

Vi i Sinful vet hvor stor forskjell sexmøbler kan utgjøre for sexlivet til både yngre og eldre mennesker. Derfor har vi et stort utvalg av møbler fra kjente og populære merker, og er opptatt av de at produktene vi tilbyr er av høyeste kvalitet. Av den grunn finner du Liberator sex-møbler i vårt sortiment, som for øvrig er Skandinavias største innen sexleketøy og erotiske tilbehør. Andre kvalitetsmerker vi fører er blant annet Fetish Fantasy, Joydivision og LoveBotz. Det er altså nok av produkter å velge mellom når du skal investere i sexlivet ditt.

Vi har samlet alle Liberator sex-møbler på ett sted, så du slipper å lete rundt i nettbutikken hvis du kun er interessert i produkter fra dette merket. Og hvis du ønsker å supplere sexmøbelet ditt med annet erotisk tilbehør eller kanskje et sexleketøy, finner du også dette her i butikken. Hva med å bruke en parvibrator mens dere koser dere på en sexpute? Vibratoren vil stimulere begge under penetrering, så dere oppnår enda større nytelse under samleie. Det finnes utallige muligheter, så dere er bare å komme i gang med å utforske de mange gledene ved sexmøbler og andre erotiske produkter.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no