Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Love To Love Godebuster Dildo med Sugekopp Medium var 1

Love To Love Godebuster Dildo med Sugekopp Medium

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Love To Love Godebuster Medium er en myk, vibrerende og fleksibel dildo og den mellomste størrelsen av Godebuster dildoene. Den har en sugekopp i bunnen, som kan henger godt fast på glatte og harde overflater. Dermed kan du nyte vibrasjonene håndsfritt, sittende, stående og liggende. Det er også plass til en bullet vibrator i bunnen, slik at du kan nyte stimulering med og uten vibrasjoner. Hvis du påfører litt vannbasert glidemiddel på dildoen, vil det gi deg en ekstra god opplevelse.  

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dårlig kvalitet og mistenkelig
Anonymous - 2. oct. 2021
Overflaten er ru og misfarget, og produktet har til og med en merkbar støpesøm. Minivibratoren fungerer sporadisk, og knappen er så følsom at den noen ganger går av selv når den er i bruk. Vibratoren er også vanskelig å få inn og ut av selve dildoen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Komfortabel og enkel å bruke
Anonymous - 5. aug. 2019
Alt i alt god kvalitet og behagelig å bruke, og overraskende liten, noe som gjorde den litt nummen, i hvert fall for meg, men lett å oppbevare.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
søt
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne er faktisk veldig søt! Det står ikke noe sted i beskrivelsen, men den har øyne (den skal se ut som et spøkelse) og den lyser i mørket! Jeg liker at den er liten fordi den er enklere å bruke. Har ikke prøvd suget ennå, men det ser ok ut.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
God form, men altfor myk!
Anonymous - 13. mar. 2024
Love To Love Godebuster Dildo er et flott leketøy som kan brukes på flere måter. Lengden og formen er perfekt. Sugekoppen fungerer utmerket, men dessverre er stykket rett over sugekoppen altfor mykt, slik at dildoen "knekker" og vanskeliggjør penetrering ved bruk. Vibratorens av/på-knapp er veldig følsom, samtidig som den må trykkes langt inn for å holde seg på/av. Formen og overflaten er veldig fin, dessverre er "øynene" på det lille selvlysende spøkelset et irritasjonsmoment, det hadde vært bedre om den hadde vært helt glatt uten ripete elementer. Alt i alt er jeg veldig fornøyd, men den kan ikke få 5 stjerner!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Perfekt formet rumpeplugg
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne fantastiske lille buttpluggen, som jeg tillater meg å kalle den, er rett og slett fantastisk. Den er laget av silikon og hele oversiden, alt bortsett fra sugekoppoverflaten nederst, har en silkemyk og veldig behagelig matt tekstur med akkurat passe friksjon til at den glir lett og behagelig, men samtidig kjennes på den helt riktige måten. Den er helt luktfri, i motsetning til leker laget av andre materialer, noe som er et stort pluss i min bok. Den medfølgende vibratorkulen fungerer også ganske bra, den er plassert helt riktig i det smale stykket rett over bunnen som du klemmer på når den er inne i deg. Den betjenes med en enkelt knapp fra bunnen der du kan slå den av og på. Hvis det er en kritikk, ville det være at du noen ganger må trykke ganske hardt på denne knappen og dermed også trykke dildoen tilsvarende hardt mot hullet du har den i. Ikke en stor kritikk etter min mening. Det beste med den er designet. Mange andre buttplugger sitter ganske fast når de føres inn i rumpa på grunn av en relativt tynn "hals" nær den tykkeste delen. Godebuster har en litt tykkere hals og en mye mykere overgang, noe som betyr at den er lettere å føre inn og ut, noe som er veldig pirrende hvis du for eksempel går rundt med den. Det kan føles som om den er i ferd med å sprette ut, og da er det bare å stramme til, så glir den inn igjen. Superfint. Jeg tror den er veldig bra for analbegynnere, for til tross for størrelsen er den faktisk ganske enkel å få inn og ut. Og så er den selvlysende og ser ut som et spøkelse. Det er gøy :-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful