Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Lovense Edge Appstyrt Prostatavibrator var 1

Lovense Edge Appstyrt Prostatavibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

La din partner skjemme deg bort med deilige anale orgasmer takket være Lovense Edge Appstyrt Prostatavibrator. 

Prostatavibratoren Edge kan vinkles akkurat på den måte du selv ønsker, slik at den treffer perfekt uten at du behøver å hjelpe til med hendene. 

Dere velger selv hvor dere vil leke, Edge er nemlig såpass lydsvak at den kan benyttes til pirrende stimuli i offentligheten, men kan selvfølgelig også brukes hjemme i soverommet. 

Pluggen kan styres via smarttelefonen eller nettbrettet med appen Lovense Remote, som er kompatibel med både Andriod og iOS. Appen gir dere uendelig rekkevidde og gjør det mulig med pirrende langdistansesex. Før inn pluggen, slå på appen og tenn partneren din.

Du har også mulighet for å bruke de appstyrte produktene fra Lovense med deres Media Player. Avspill en hvilken som helst 2D eller Virtual Reality lokalprodusert video, lag ditt eget vibrasjonsmønster til videoene, del dine mønstre eller få glede av dem som andre har laget. Lev deg helt inn i filmen når ditt Lovense-produkt vibrerer i takt med yndlingsfilmen din. Vær oppmerksom på at Lovense Media Player kun er kompatibel med Windows.

Opplades enkelt via USB-kabelen som følger med.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra og veldig dårlig
utforskern - 17. jan. 2020
Fantastisk leketøy! Her snakker vi om et produkt som kommer til på nye og spennende steder. Det vibrer på steder jeg ikke trodde kunne påvirke meg. "Ulempen" er at du ikke skal prøve denne og forvente å gjøre andre ting. Glem hjemmekontor ;-) For meg er det en stor ulempe, det er at den bare kan brukes sittende. dråpeformen er for liten så den stikker av når man står.

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful