Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Lovense Hush App-styrt Butt Plug Small var 1

Lovense Hush App-styrt Butt Plug Small

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Uansett om dere er hjemme, ute sammen eller befinner dere i hver sin verdensdel, kan du pirre partneren din til de deiligste anale orgasmer med den app-kontrollerte Hush Butt Plug fra Lovense.

Hush styres nemlig via smarttelefonen eller nettbrettet med appen Lovense Remote, som er kompatibel med både Android og iOS. Bluetooth- eller WiFi-forbindelse gjør at det ikke er begrensninger for rekkevidden. Sett inn pluggen, slå på appen og tenn partneren din.

Du har også mulighet for å bruke Lovense sine appstyrte produkter med deres Media Player. Avspill en hvilken som helst 2D eller Virtual Reality lokalprodusert video, lag ditt eget vibrasjonsmønster til videoene, del dine mønstre eller få glede av dem som andre har laget. Lev deg helt inn i filmen når ditt Lovense-produkt vibrerer i takt med yndlingsfilmen din. Vær oppmerksom på at Lovense Media Player kun er kompatibel med Windows.

Det myke silikonmaterialet gjør analpluggen enkel å føre inn og behagelig å bære. Dermed også godt egnet til lengre tids lek i det offentlige rom, slik at den kan settes opp før dere går på byen. Den lydsvake vibratormotoren sikrer at den frekke hemmeligheten deres bevares.

Dere kan lage egne vibrasjonsmønster i appen eller laste ned andres forslag, noe som gir nærmest uendelige lekemuligheter. Kan dessuten vibrere til yndlingsmusikken din eller til partneren din sin stemme.

Oppladbar via USB-kabel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sinnsykt digg!!
Pelle - 26. feb. 2019
Dette produktet anbefales på det sterkeste! Jeg hadde den i en hel dag på jobb, mens min partner styrte den fra sin telefon et helt annet sted i landet. Det var så pirrende å aldri vite når det kom vibrering, og når den først kom var det nesten som om jeg tok av. Den var også digg å gå med når den ikke vibrerte. kan virkelig anbefale denne på det varmeste :)
Super
AnonSissy - 21. feb. 2021
Et flott produkt som fųles flott å bruke og det er veldig kult at du kan la din bedre halvdel eller Mester/Herskerinne styre den via en app som er veldig enkel å sette opp.
0
Hot produkt
Pipsl - 4. oct. 2020
Fantastisk, rampete leke
0
Fantastisk
Kinky - 19. feb. 2019
Den er rett og slett fantastisk og passer veldig bra. Det er veldig irriterende å ikke vite når det starter igjen, spesielt når man er langt fra hverandre – og det fungerer.
0
Unik vibrator
Louise - 15. feb. 2018
Fabelaktig, kraftig vibrator selv på lave nivåer, stųysvak, så den kan brukes offentlig. Muligheten for å overlate kontrollen til en annen, flere kilometer unna, er rett og slett ubeskrivelig, du aner ikke når neste «buzz» kommer, noe som er utrolig pirrende. Komfortabel å bruke selv over lang tid, og en utmerket app med mange funksjoner. Bluetooth holder tilkoblingen godt, uten ubeleilige forstyrrelser, i motsetning til andre produkter i denne kategorien.
0
Hysj
Anonymous - 13. mar. 2024
En veldig fin telefonapp for en liten fin
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Liten?
Anonymous - 1. oct. 2022
Litt uenig i den lille størrelsen, spesielt for den uvant er den ganske stor, ellers +++.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Bra for
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er en god nål. Jeg anbefaler den.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Tusen takk.
Anonymous - 12. sep. 2018
Jeg er mer enn fornøyd med Sinfuls ytelse. Jeg fikk denne nye kausjon hvor stor. Takk, og god jul til dere alle.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
høy kvalitet, men liten
Anonymous - 8. apr. 2019
Medium størrelse viste seg å være for liten for meg, ikke stimulerende nok. denne størrelsen er bra for en nybegynner. for en mer erfaren person kan Big-versjonen være best. materialet ser ut til å være av høy kvalitet og holdbart. vibrasjonene er gode, de større vibrasjonene er høye, men det plager meg ikke fordi jeg bare planlegger å bruke leketøyet hjemme.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful