Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Lovense Hush App-styrt Butt Plug Medium var 1

Oversikt

Uansett om dere er hjemme, ute sammen eller befinner dere i hver sin verdensdel, kan du pirre partneren din til de deiligste anale orgasmer med den appstyrte Hush Butt Plug Medium fra Lovense. Størrelsen på pluggen gjør den velegnet til deg som har eksperimentert med anallek før og ønsker å bli fylt godt ut.

Hush styres nemlig via smarttelefonen eller nettbrettet med appen Lovense Remote, som er kompitabel med både Android og iOS. Bluetooth- eller wifi-forbindelse gjør at det ikke er begrensninger for rekkevidden. Sett inn pluggen, slå på appen og tenn partneren din.

Du har også mulighet for å bruke de appstyrte produktene fra Lovense med deres Media Player. Avspill en hvilken som helst 2D eller Virtual Reality lokalprodusert video, lag ditt eget vibrasjonsmønster til videoene, del dine mønstre eller få glede av dem som andre har laget. Lev deg helt inn i filmen når ditt Lovense-produkt vibrerer i takt med yndlingsfilmen din. Vær oppmerksom på at Lovense Media Player kun er kompatibel med Windows.

Det myke silikonmaterialet gjør analpluggen enkel å føre inn og behagelig å bære. Dermed også godt egnet til lengre tids lek i den offentlige rom, slik at den kan settes opp før dere går på byen. Den lydsvake vibratormotoren sikrer at den frekke hemmeligheten deres bevares.

Dere kan lage egne vibrasjonsmønster i appen eller laste ned andres forslag, noe som gir nærmest uendelige lekemuligheter. Kan dessuten vibrere til yndlingsmusikken din eller til partneren din sin stemme.

Oppladbar via USB-kabel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stilt nyskjerrigheten
Nyskjerrig - 16. aug. 2022
Jeg er på en måte litt skuffet. Men jeg hadde høye forventninger, da.. Men jeg føler på en måte jeg fikk stilt nyskjerrigheten. Men nå har jeg kun prøvd den alene. Tenkte jeg skulle ha den i da jeg gikk rundt og ryddet huset. Tror nok jeg kommer til å prøve den igjen. Sammen med partner. Kanskje hvis han er inni meg. Så vil han også få med seg vibrasjonene? Det må bli gøy å teste. For min del er det førstegang jeg har hatt en vibrator baki der. Denne fungerte for meg med dobbel stimulans, da. Den var litt jobb å få inn. Men den satt bra da den var på plass. Kvaliteten var bra. Men den hadde mye lyd. Absolutt at jeg ikke kunne hatt den et sted med andre folk. Men greit om det er musikk eller liknende. Hadde vært gøy på nattklubb. Spennende å ha den baki der. For min del har jeg funnet ut at det ikke er vibrasjonene som aktiviserer noe alene. Det funker ikke for meg. Hjernen min må være koblet mer på ved bruk av denne. Og mer stimulans av partner eller liknende. Men følelsen av å være fylt opp der nede er kul. Jeg tror jeg foretrekker the real deal der baki. Og det fant jeg ut nå.
Beste vibrerende buttplug
Kinkypar - 20. feb. 2021
Meget godt design og super enkelt å bruke appen. Kraftige vibrasjoner. Første produktet jeg har kjøpt som klarer å gi meg g-punkts orgasme. Medium var perfekt størrelse for meg, men vil nok anbefale smal til noen som er ny i gamet ;)
Bra produkt med gode vibrasjoner
B - 6. feb. 2020
Hush skuffer virkelig ikke. Vibrasjonene er kraftige med gode muligheter for variasjon i mønster og styrke. Den er lett å føre inn, men er ganske stor i bredden og "ringene" på enden kan føles litt ubehagelig akkurat når den føres inn. Størrelsen kan også være begrensende for hvor lenge man klarer å ha den i om gangen dersom man er litt uerfaren med anal. Vil derfor anbefale den minste til nybegynnere. Ellers er det lett å lade den og å koble til appen, både på kort og lang avstand. Dette er absolutt et pirrende og spennende produkt, med mange muligheter for bruk både alene og med andre.
Sterke vibrasjoner og godt design
Klacks - 26. nov. 2019
Dette er et fantastisk produkt som er gøy både med partner på jobbreise, sammen i senga, eller alene med de brukergenererte vibrasjonene i appen. Jeg liker designet som gjør den lett å innføre. Jeg vil også påstå at denne er mer robust ifht å ikke ødelegge antennen om man sammenlikner denne med Lush. Denne pluggen er også veldig populært i webcamming-sfæren der seere selv kan aktivere den hos modeller de ser på. Jeg synes ikke den var så stille som jeg hadde håpet på, men skal være den stilleste på markedet. Hadde nok dog vært litt forsiktig med å ha den i på jobb. Vibrasjonene er for øvrig ganske så kraftige ;)
Litt dyr men verdt det.
Leken - 12. may. 2019
Har prøvd litt forskjellige men ingen av de kan måle seg med Hush. God of fyldig, med kraftig vibrasjoner. vil nok ikke anbefale denne til en nybegynner. Relativt stillegående sammenlignet med flere andre. Behagelig selv over lengre tid og kan enkelt styres fra appen. Enten du er alene eller vill gi kontrollen til noen andre.
Kult sexleketųy spesielt med partner
Freakazoid - 19. jun. 2021
Generelt et solid sexleketųy. Hele appadministrasjonen fungerer ganske bra, med noen mindre tilkoblingsproblemer nå og da. Rekkevidden og signalstyrken kunne vęrt bedre, er alltid nede i det rųde feltet med signalstyrken. Når du bruker den over lengre tid, er ikke rillene på de smale bitene spesielt behagelige. Når det kommer til vibrasjoner skal det sies at produktet er topp. Fra stille til alt fungerer trinnlųst bra via appen. Utvalget av vibrasjonsmųnstre er stort og fantastisk å leke med. Det er også en kul opplevelse å overlate kontrollen til noen andre, spesielt når du er ute. Du må imidlertid velge med omhu siden ved hųye vibrasjoner Hush lager mye stųy hvis du er et sted i nęrheten av andre og det ellers ikke er bakgrunnsstųy
0
De gode
Anonymous - 13. mar. 2024
Appen gjør det enkelt å justere intensiteten og lage ulike vibrasjonsprogrammer. Et produkt som fungerer, vi kan anbefale det.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Nesten perfekt.
Anonymous - 13. mar. 2024
Utrolig fin kvalitet og god funksjon. Dessverre er det feil i de spiralformede ribbene som gnager ubehagelig hvis du ikke bader den i smøremiddel. Produktet hadde fått en klar femmer hvis det hadde vært glatt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Vakkert, men bråkete
Anonymous - 12. sep. 2020
Akkurat passe størrelse for oss som er vant til den, fungerer utmerket med appen og partneren kan styre den fra hvor som helst. Dessverre bråker den alt for mye så det er vanskelig å ha den "i offentligheten" Men fin og spennende plugg som anbefales.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fullpakket med kraft!
Anonymous - 13. mar. 2024
Etter å ha prøvd litt av alt, tenkte jeg at jeg skulle ta steget med litt langdistanse moro! Materialet, vibrasjonene er bare en total wow! faktor. Dessverre er sporene i bunnen veldig ubehagelige og tar litt av moroa og gleden ut av det. Og det var større enn forventet, definitivt ikke for nybegynnere, men for de mer erfarne.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Lovense Hush App-styrt Butt Plug Medium

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful