TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Lovense Hyphy Dual-End App-Styrt Vibrator var 1

Lovense Hyphy Dual-End App-Styrt Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Med to motorer og tre stimulatorhoder å velge mellom, vil denne Hyphy app-kontrollerte og tohodede vibratoren fra Lovense rydde veien opp til førsteplassen over orgasmegivende leketøy.

Vibratoren med to ender inneholder en masse kraft når det kommer til å gi deg vibrasjonene du trenger. Den ene enden er designet for G-punktsstimulering, den andre for å ta seg godt av klitorisen din. De valgfrie hodene gir deg variasjon til leken, enten du vil bytte mellom dem underveis, eller om du vil leke deg frem til din favoritt. 

Lovense Remote app lar deg kontrollere vibrasjonene akkurat slik du liker dem, og intens stimulering blir man jo aldri lei av. 

Nyt leken selv, eller inviter en partner med i leken og la partneren ta kontroll over vibrasjonene med appen. Dette kan dere gjøre uansett om partneren ligger ved siden av deg i sengen, eller befinner seg i et andet land. Den sexy teknologien gir dere uante muligheter for å nå helt til topps. Du kan til og med synkronisere den med favorittmusikken din!

Rengjør herligheten med vann og en mild såpe, eller med en sexleketøysrens, og oppbevar den i dens reisevennlige ladestasjon. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful