Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Lovense Lush App-styrt G-punktsvibrator var 1

Lovense Lush App-styrt G-punktsvibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Lovense USB Bluetooth Adaptor
kr 199,00
Inkl. mva.
kr 1 195,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med Lovense Lush App-styrt G-punktsvibrator kan du la din partner bringe deg til klimaks, uansett hvor i verden han/hun er.

Vibratoren styres via app over bluetooth eller wifi, så det ikke er noen begrensninger for rekkevidden, og den er derfor opplagt for å ha frekke leker i det offentlige rom. Den har en kraftig men likevel lydsvak motor, og er designet til å gi intens stimuli av G-punktet, som sikrer ekstra intense og dype orgasmer.

Du kan selv lage forskjellige vibrasjonsmønstre i appen, som gir deg uendelig mange lekemuligheter. Vibratoren kan dessuten vibrere til din favorittmusikk eller din partners stemme.

Du har også mulighet til å bruke de appstyrte produktene fra Lovense med deres Media Player. Avspill en hvilken som helst 2D eller Virtual Reality lokalprodusert video, lag ditt eget vibrasjonsmønster til videoene, del dine mønstre eller få glede av dem som andre har laget. Lev deg helt inn i filmen når ditt Lovense-produkt vibrerer i takt med yndlingsfilmen din. Vær oppmerksom på at Lovense Media Player kun er kompatibel med Windows.

Lovense Lush er vanntett og laget av medisinsk silikon, som har en myk overflate. Selve vibratoren har en diameter på ca. 3,5 cm, mens snoren er 13 cm lang. Den slås av og på med en enkelt knapp, og styres via appen Lovense Remote, som er kompatibel med både Android og iOS.

MerkeLovense
Produkt vekt (g)65
Full lengde (cm)21.1
Innførbar lengde (cm)7.6
Diameter (cm)3.5
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)150
VibrasjonshastigherMultispeed
PrimærmaterialeSilikon
FargeRosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Kinesisk, Spansk, Fransk, Engelsk
SKU15234
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
The material is safe, soft and easy to clean. The battery lasts for hours !!
Love-me - 12. mar. 2020
If I had known it was so tasty and fun I would have bought it before! With the USB adapter I had a connection problem, but with the app on the phone it worked perfectly! The material is safe, soft and easy to clean. The battery lasts for hours !! It is not completely silent, but I don't care about it, I gonna not use it in a church! I would like it to be a little smaller, but to be honest it is comfortable enough for you not to worry about it, I am satisfied with the purchase, the product is expensive, but it is worth it!
***Et fantastisk produkt**
Bigfish - 10. feb. 2019
I og med at jeg var i et avstands forhold bestemte min kjærest og jeg at vi skulle teste ut Lovens i og med at vi hadde hørt mye bra om den. Og vi ble på ingen måte skuffet! Muligheten til å kunne kontrollere den via en app var bare helt fantastisk. Min kjæreste sier at det at det å få vibrasjoner i forskjellig styrke uten selv å kunne kontrollere hverken når eller hvor sterkt de skulle komme var bare en helt fantastisk opplevelse. For meg å kunne se hvordan hun responderte var også utrolig pirrende. Et produkt vi varmt kan anbefale.
Veldig bra produkt
Us! - 10. aug. 2018
Altså det er et veldig bra produkt, Men har vi hatt litt problemer med at den skrur seg av når den er "inne" og grunnen til dette gjetter jeg på er at det er et veldig uheldig sted å sette en knapp som buer utover (akkurat der hvor den skal sitte opp imot veggen) VI har også hatt litt problemer med å få den til og connecte med en gang til Bluetooth (gjetter på det er Bluetoothens skyld og ikke produktet???) Men vi er ganske fornøyde. Vi overveier å kjøpe et annet produkt fra lovense kaldt Max og motparten Lovense Nora Rabbit Vibrator, så er ganske tilfreds med dette produktet
Lush
Sugardivaen - 10. aug. 2018
Jeg er fan. Særlig av den avstanden den kan ha! Den er fantastisk!
Vanvittig bra
Vicky - 21. jul. 2020
Så vanvittig bra at den burde selges med varseltrekant... Jeg sendte sinful.dk masse frekke tanker underveis, når det var mulighet for en liten pause. 10 stjerner av de 5 mulige på alle måter
0
Ustabil tilkobling
Sųt. - 13. jul. 2020
Totalt sett elsker jeg denne Lush. Materialet og vibrasjonene er veldig bra. Mobilforbindelsen er imidlertid mildt sagt elendig. Den kobles av og på hele tiden. Litt dumt at av og på-knappen er på selve vibratoren. Hvis jeg klemmer eller får rier, slår jeg den av. Veldig irriterende. Den nye Lush-versjonen er mye bedre gjennomtenkt i så måte
0
Et godt valg
Anonymous - 1. apr. 2022
Jeg trengte den til et litt lengre forhold. En mann kan stimulere med en hånd eller en liten fingervibrator utenfra mens Lush vibrerer innvendig. Garantert orgasme! (selv uten partner).
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ups
Anonymous - 13. mar. 2024
For en enhet, bare super orgasmer. Nydelig å bruke på en tur til butikkene, da den reagerer på lyder "uventet" når du ikke forventer det.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Et godt valg
Anonymous - 8. aug. 2017
Definitivt fungerer eller er en feil av brukeren. Veldig stille og kraftig vibrasjon. Interaktivitet er et pluss. Jeg anbefaler
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Helt sprøtt og vidunderlig
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg liker den veldig godt, og den er ganske stille, bortsett fra når den vibrerer for fullt. Jeg anbefaler å parre den med litt musikk og lytte til Admiral Angry - sex med en fremmed. <3
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful