Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Lovense Max Onaniprodukt med App var 1

Lovense Max Onaniprodukt med App

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Lovense Max Onaniprodukt kan både benyttes til sololek og sammen med en partner, og er et sexleketøy som er et opplagt valg til paret hvor den ene ofte er ute på farten. Den kan nemlig fjernstyres via din og din partner sin smarttelefon. Last ned appen, følg de enkle instruksene og la partneren din ta kontroll over masturbatoren. Her kan man oppnå klimaks uavhenigig om partneren er ved siden av deg - eller på den andre siden av jorden.

Lovense Max kan også kobles sammen med rabbitten Nora fra samme serie. De to produktene kan dermed stille seg inn etter hverandre gjennom mobiltilkoblingen. Når deres respektive sexleketøy er koblet til hverandre gjennom appen, vil leketøyet registrere bevegelsene dere gjør mens produktet blir bruk. Disse bevegelsene kan også overføres til det andre leketøyet. Hvis du for eksempel beveger deg raskt frem og tilbake i sleevet til Lovense Max, vil hun kunne kjenne de samme bevegelsene i rabbitten - og vice versa.

Du kan også velge å kun bruke Max til sololek. Her kan du også styre alle de deilige funksjonene sleevet tilbyr, enten gjennom knappene på selve masturbatoren, eller gjennom appen på din mobiltelefon, som også fungerer som fjernkontroll.

Innvendig i sleevet er Max utstyrt med små rugler og riller som gir ekstra stimuli rundt penis. Sleevet kan suge i tre forskjellige intensiteter og har tre vibrasjonsinnstillinger.

Etter bruk gjør du den enklest ren ved å skylle den i varmt vann. Bruk etterfølgende en sexleketøysrengjøring for å sikre god hygiene.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Helt forferdelig
Kevols - 1. sep. 2019
Jeg bestilte dette produktet, fordi videoen og beskrivelsen fikk det til å høres helt fantastisk ut - det var feil. Dette er det dårligste produktet jeg har brukt i hele mitt liv, og jeg hadde gjort en bedre jobb sjæl. Ikke bare er det ukomfortabelt og klamt å bruke den - men det er sykt vanskelig å bruke den uten vibrasjon osv. også - den er så tung, så du kan ikke "ta ting i egne hender". Ville anbefalt en vanlig masturbator til 50-100kr, denna var dårlig.
Lovense Max
Anonymous - 13. mar. 2024
Du må sette deg inn i bruken av IT og den trådløse betjeningen av telefonen med Max. Den enkleste delen var den trådløse tilkoblingen til telefonen og å få vibrasjonene. Max' klem er skånsomt. Vibrasjonen kan være ved skjedeåpningen. Lett å vaske og ta vare på.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful