Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Loving Joy Oppblåsbar Dildo 15 cm var 1

Loving Joy Oppblåsbar Dildo 15 cm

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 419,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Har du lyst til å eksperimentere med fyldig stimulering? Da er Loving Joy Oppblåsbar Dildo 15 cm et godt valg. 

Den oppblåsbare dildoen har et semi-realistisk design med et lett markert penishode med myke kurver. Overflaten er i lekker silikon som føles deilig mot ditt indre. 

Med den praktiske håndpumpen kan du eller partneren din pumpe dildoen opp til den ønskede størrelse. Dette gir deg mulighet for å venne deg til den fyldige følelsen gradvis, og få en skreddersydd opplevelse. 

Dildoen har en full lengde på 15 cm og en diameter 3,7 cm i ikke-oppblåst tilstand. Når den er pumpet helt opp, kan den nå en diameter på opp til 8,5 cm. 

Den har en ventil som er enkel å betjene, slik at luften raskt kan lukkes ut igjen. 

MerkeLoving Joy
Produkt vekt (g)115
Full lengde (cm)15
Innførbar lengde (cm)14.6
Diameter (cm)3.7
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU22382
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kvalitet koster
tosk - 6. mar. 2022
Til prisen, sikkert okay. Men den løsner i toppen når man blåser den opp, dermed slipper luften ut av både produktet og leken.
Gøy, men ikke praktisk
H - 18. jan. 2022
Den mistet spensten etter kort tid og spretter i to bare jeg klemmer en gang på pumpa så den har blitt liggende. Den fungerte fint første kvelden men tålte ikke røff behandling. :)
Spennende
Bea - 16. aug. 2021
Det er en virkelig spennende dildo og den fyller godt. Litt misfornųyd med at hele dildoen ikke er oppblåst, den ser også veldig tynn ut når man blåser den opp, så det fųles nesten som om den vil sprekke selv om det ikke er tilfellet En morsom dings å teste ut og interessant å se hvor mye du tåler.
0
Ok
Helena - 11. jul. 2021
Dette er en ok dildo/plugg hvis du ųnsker å krydre leken. Jeg liker dildoer med sugekopper, så denne er litt vanskeligere å bruke når jeg er alene. Som, er det kun spissen som skal blåses opp, noe som ikke er ideelt og det fųles skummelt å pumpe den full da det fųles som om den kan sprekke. Materialet er helt ok, men ikke noe jeg elsker.
0
Over all forventning
John - 17. may. 2021
Dette var den beste oppblåsbare dildoen / pluggen jeg har brukt så langt. Ser lovende ut etter den fųrste testen.
0
Vel, litt skuffet...
Eva - 27. apr. 2021
Slangen du pumper med lųsnet fųrst, men vi presset den inn slik at den ikke skal gjųre det. Jeg trodde hele ville blir blåst opp, ikke bare toppen, så litt skuffet, men får fortsatt ok karakterer
0
Tilfredsstillende
X - 16. oct. 2020
Fylles skikkelig opp når den er oppblåst. Perfekt å bruke med for eksempel en klitorisstimulator. Litt vanskelig å fųre inn da man ikke vil blåse den opp for mye, så da blir det litt vanskelig.
0
Veldig bra til prisen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har nå prøvd flere oppblåsbare dildoer, og dette er en av de beste. Det er riktignok bare den øverste delen som blåses opp, men det er faktisk en fordel. Hvis hele lengden skulle blåses opp, går luften dit det er minst motstand, og det er utenfor kroppen din, der den ikke har noen effekt. Toppen kan blåses opp langt nok til at du fortsatt er godt fylt.
Maskinoversettelse fra sinful.nl
Overraskende bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Min første oppblåsbare leke. Den støper litt når du fyller den helt opp. Den er stiv nok når den er tom, myk på innsiden. Overflatematerialet er deilig å ta på. Jeg dyttet den inn når den var tom og fylte den gradvis opp.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En tid og et sted for alt
Anonymous - 9. feb. 2020
Jeg ble litt skuffet over kvaliteten på produktet da jeg mottok det. Materialet på dildoen føltes overraskende tynt og mykt, og det hjalp ikke at den bare så ut til å blåse seg opp fra tuppen av dildoen som en ballong. Men da jeg fylte den med litt luft for å få den til å føles stiv og begynte å leke med den, fikk jeg litt glede av den. Følelsen var full, men du beveger den ikke mye inni. Det er kanskje ikke for vanlig bruk, men for sizequeen-spill er det veldig gøy. Ventilen fungerer bra så lenge du sjekker hvilken vei den er vridd. Den tømmes raskt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful