TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Marc Dorcel Wanderful Oppladbar Magic Wand var 1

Marc Dorcel Wanderful Oppladbar Magic Wand

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 809,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Vil du gjerne ha dype orgasmer som får dine tær til å krumme seg sammen av ren og skjær nytelse, så er Marc Dorcel Wanderful Oppladbar Magic Wand et godt valg for deg.

Vibratoren kombinerer stilfullt design med intens stimuli av klitoris, så får du en pirrende onaniopplevelse. La deg fortrylle av de kraftfulle vibrasjonene og ta din orgasme til nye høyder.

Marc Dorcel Wanderful har åtte forskjellige hastigheter og 10 vibrasjonsinnstillinger, så det er lagt opp til mange timers underholdning og nytelse. Den kompakte wanden er 20 cm lang, som gjør den enkel å håndtere. Den har et fleksibelt hode, som du kan bøye og plassere akkurat der hvor det føles best for deg.

Massasjestaven er laget i medisinsk silikon og er dessuten vanntett, så den kan også benyttes i dusjen og badekaret. Den er oppladbar og har en brukervennlig betjening med tre knapper. Det følger også med en fin oppbevaringspose.

MerkeDorcelProdukt vekt (g)175InkludertUSB-lader, OppbevaringsposeFull lengde (cm)20Diameter (cm)4.1StrømkildeUSB-laderVibrasjonsmønster10Vibrasjonshastigher8PrimærmaterialeSilikonFargeRosaAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeSpansk, Russisk, Norsk, Gresk, Tsjekkisk, Tysk , Kinesisk, Svensk, Dansk, Engelsk, Fransk, Finsk, Nederlandsk, Polsk, PortugisiskSKU15135
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super bra
Kan virkelig ambefalesNikki - 27. mar. 2022
Veldig bra!
Virkelig god vibrator med gode vibrasjoner. Den kunne hatt noen vibrasjoner som var litt raskere, men ellers veldig bra. Ulempen er at du ikke kan bruke den me... Les mer
Nanna - 7. aug. 2021
Wow, litt av et produkt
Jeg hadde en dildovibrator av samme merke som dessverre gikk i stykker. Så skulle kjųpe en ny, men valgte denne massasjestaven fra samme produsent i stedet. D... Les mer
Randi - 12. jul. 2018
Den beste vibratoren, veldig sterk!
Jeg har vanligvis vanskelig for å komme med andre når jeg har sex, men med dette kan jeg i grunnen gjųre det hver gang. Virkelig kraftig og ikke super storElin - 27. apr. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful