TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Magic Wand

Drømmer du om kraftige vibrasjoner som kan gi deg ekstra mye nytelse? Da bør du unne deg selv en Magic Wand. Det er en av de absolutt kraftigste vibratorene som finnes, og her på siden finner du et bredt utvalg av Magic Wands i forskjellige farger, former og størrelser.

Magic Wand - Verdens frekkeste tryllestav

På kraftfulle vibrajoner med en magic wand

Hvis du har stiftet bekjentskap med en wand, så kan du sikkert nikke bekreftende til de mange kvinnene som hevder at det aldri har opplevd mer voldsommere seksuell tilfredsstillelse. For av kraftige vibrasjoner følger kraftige orgasmer. En magic wand gir deg intens stimulering og dermed ekstra dype orgasmer... du vil garantert bli etterlatt åndeløs på sengekanten! Hvis du ennå ikke har prøvd en enda, så er det på tide å få fingeren ut. Den aller første magic wand-vibratoren så dagens lys i 1968. Det japanske firmaet Hitchi oppfant opprinnelig vibratoren til bruk innenfor kroppsmassasje, bl.a. til å løsne knuter i ømme muskler. Men mellom klesvask og sushi-rulling fant de oppfinnsomme japanske husmødrene en ny og oppriktig talt bedre bruk for den nye maskinen, og Hitchi Magic Wand ble dermed hurtig en verdensomspennende suksess. På 60-tallet ble vibratoren popularisert som klitorisvibrator av den seksualveilederen Betty Dodson, og det er hovedsakelig det vi kjenner den som i dag. For dette produktet kan noe som andre vibratorer ikke kan, og for mange kvinner er den derfor uunnværlig.

Mye mer enn bare en vibrator

En wand-vibrator leverer ytre stimulering av kvinners klitoris. De kraftige og dype vibrasjonene føles ekstremt pirrende og fører til eksplosive orgasmer. Derfor blir disse vibratorene ofte brukt i seksualundervisning og anbefales til kvinner som har vanskelig for å oppnå orgasmer på andre måter. Det er de færreste som ikke vil få ekstrem nytelse av de intense og dype vibrasjonene. Av denne grunn var det nettopp en slik type vibrator som ble brukt da Sinful i 2014 undersøkte om orgasmer kunne redusere kroniske smerter. De 40 kvinnene som deltok i forsøket fikk instruksjon om å bruke den fire ganger ukentlig i åtte uker. Resultatet av forsøket viste at 75 % av testpersonene ved forsøkets slutt følte at det hadde gjort en positiv forskjell i deres hverdag. En magic wand-vibrator kan altså mye mer enn å "bare" gi deg seksuell tilfredsstillelse. Den kan oppløse spenninger og lindre ømme muskler. Du kan med fordel bruke den på klitoris for å "lette på trykket", men du kan også bruke den andre steder på kroppen. Hva med å gi skuldrene en omgang etter en lang arbeidsdag? Ved å bruke din wand på denne måten, så er det heller ikke bare deg som kan få glede av den, men også partneren din.

I alle former og størrelser

Blant vårt store utvalg av sexleketøy finner du mange slags forskjellige vibratorer eksempel klitorisvibratoren. Vi har mange anerkjente og eksklusive merker som LELO og Velve, men også Baseks som befinner seg i den lave enden av prisskalaen. I grove trekk kan du skille mellom to forskjellig typer wands: De som har ledning, og de som ikke har det. De ledningsførte wand-vibratorene krevde i utgangspunktet mer strøm enn et batteri kunne levere for å levere så kraftfulle vibrasjoner. Men i løpet av de siste årene har teknologien hatt så mye fremgang at selv batteridrevne wand-enheter kan levere like kraftige vibrasjoner. De batteridrevne enhetene er oppladbare og lette å manøvrere, fordi de ikke finnes noen ledning som kan komme i veien. Du kan få en wand i akkurat den størrelsen du ønsker. Mange wands er forholdsvis store fordi de skal kunne romme en kraftig motor som kan levere de dype vibrasjonene som kjennetegner magic wands. Men de siste årene har vi sett flere og flere wands av mindre størrelse, som derfor er enkle å pakke ned i nattbordsskuffen eller vesken. Hva med å ta en titt på den lille, kraftige varianten fra Baseks? Hvis du gjerne vil ha litt ekstra ut av din magic wand, så kan du finne et stort utvalg av tilbehør til den. Med tilbehøret kan du omdanne din wand til en G-punktsvibrator eller rabbitvibrator og motta kraftfull stimulering akkurat der hvor det føles best.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful