Kraftige Vibratorer

Vi opplever at mange BDSM-entusiaster ofte etterspør kraftige vibratorer. Derfor har vi samlet et utvalg av de mest kraftfulle og etterspurte modellene på markedet her på siden. På grunn av vibratorenes størrelse, effektivitet og intensitet, er de særlig velegnet til BDSM-leker, men kan selvfølgelig også benyttes til andre leker når man bare vil ha litt kraftigere stimulering under onani eller samleie.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Innførbar lengde
Diameter
Materiale
ABS-plast (5)
Aluminium (4)
PVC (1)
Silikon (20)
TPE (1)
Egenskaper
Batteridrevet (1)
Fjernstyrt (4)
Oppladbar (27)
Realistic (1)
Reiselås (4)
Suction Cup (2)
Thrusting Function (4)
Vacuum Function (1)
Vanntett (13)
Varmefunksjon (3)
Vibrating (28)
Merke
Anal Fantasy Elite Collection (1)
B Swish (1)
CalExotics (2)
Doc Johnson (3)
Doxy (7)
Fantasy For Her (2)
Lelo (1)
LELO (1)
Master Series (2)
MX Fighter (1)
Nexus (1)
Sinful (8)
TOYJOY (1)
Vis alle 30 produkter
Du har sett 30 av 30 produkter

Kraftige vibratorer - det perfekte leketøy til frekke BDSM-leker

Prøv kraftige vibratorer

Det finnes mange slags vibratorer der ute og det kan derfor være vanskelig å skille de ulike variantene fra hverandre. For å gjøre det litt enklere for deg, har vi derfor valgt å inndele de forskjellige vibratortypene i kategorier, og i denne kategorien finner du utelukkende kraftige vibratorer. Disse modellene er mer kraftfulle enn andre vibratorer og kan derfor brukes til kinky BDSM-leker, men er også velegnet til alminnelig onani.

Hvis du er en av dem som behøver litt mer styrke på vibrasjonene for å tilfredsstilles, kan du med fordel velge en av vibratorene på denne siden. Du kan for eksempel gå til innkjøp av en Magic Wand, som er blant de mest kraftfulle vibratortypene som finnes. De er utviklet spesielt med tanke på å gi en dypere stimulering, og hvis du kan håndtere såpass intense vibrasjoner på og rundt klitoris, vil du kunne oppleve de kraftigste orgasmene noensinne. Men selvom de er gode til å gi orgasmer, kan kraftige vibratorer også brukes til å massere andre deler av kroppen, og er dermed et multiverktøy som du kan få stor og variert glede av.

Muligheter for variert stimulering

Det kan være lurt å investere i kraftige vibratorer hvis du ikke synes at ordinære vibratorer tilfredsstiller deg tilstrekkelig. Det kan for eksempel være at du har pådratt deg en bekkenskade i dine yngre år, som har nedsatt følsomheten i din klitoris. Bekkenskader oppstår nemlig ofte blant jenter i skolealderen, og gjerne i forbindelse med at de faller overskrevs på stangen på sykkelen, på klatrestativet eller på balansebommen i gymtimen. Med en variant som for eksempel en Magic Wand, kan du gjenvinne noe av følsomheten i underlivet ved å bruke den jevnlig og på korrekt vis. Du kan lese mer om hvordan du gjør dette i vår guide til klitorisorgasmer.

Men kraftige vibratorer kan selvfølgelig også benyttes til andre formål, som for eksempel vaginal og anal penetrering. Du kan dermed simulere samleie på svært realistisk vis. Vibrasjonene fra ditt nye leketøy vil nemlig kunne etterligne bevegelsene av en penis som støter mot ditt indre med høy frekvens. Med kraftige vibratorer kan du altså stimuleres på flere forskjellige måter, og du får dermed mange lekemuligheter som du kan utforske, enten alene eller sammen med en partner.

Frekt sexleketøy til BDSM-leker

Vårt utvalg av kraftige vibratorer er underlagt kategorien med fetisj-leketøy, da disse er ideelle til BDSM-leker. Kraftige vibratorer kan blant annet benyttes til ekstra pirrende klitorisstimulering eller erotisk massasje av sensitive brystvorter. Men det er faktisk ikke bare kvinner som kan få glede av de kraftige sexleketøyene. Menn kan også oppleve nytelse som følge av sterke vibrasjoner, spesielt på mer sensitive områder på kroppen som for eksempel brystvortene, penisstrengen eller mellomkjøttet.

Det er dessuten mange som liker å kombinere vibrasjoner med andre former for seksuell stimuli. Kraftige vibratorer kan blant annet brukes under BDSM-leker til å stimulere en fastbundet partner, som både tennes av å holdes fanget og av å bli lekt med. Den dominerende partneren styrer dermed den fastbundnes nytelse, hvilket kan være utrolig opphissende for begge parter. Det er, med andre ord, kun fantasien som setter grenser for hvordan du kan bruke sexleketøyet til å dyrke kroppslig nytelse.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no