Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Master Series Ass Relax Glidemiddel 125 ml var 1

Master Series Ass Relax Glidemiddel 125 ml

kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ass Relax er et glidemiddel fra Master Series og er utviklet spesielt til å gjøre analleken problemfri og ekstra nytelsesfull. 

Enten du bruker den sammen med en partner eller til pirrende alenehygge med ditt favorittleketøy, så vil leken med dette vannbaserte glidemiddelet gjøre det mulig for deg å slappe bedre av og gi mer slipp. Den nedsetter følsomheten i anus og minimerer ubehag uten å bedøve.

I en 125 ml-flaske med praktisk vippelokk, som gjør det enkelt å dosere korrekt, også hvis du bare har én hånd til rådighet.

MerkeMaster Series
Produkt vekt (g)160
Volum (ml)125
IngredienserCellulose Gum, Diazolidinyl Urea, Glycerin, Isopentyldiol, Methylparaben, Propylene Glycol, Propylparaben (parahydroxybenzoate), Aqua
SmakIkke tilsatt smak
GlidemiddelbaseVannbasert
Glidemiddelets funksjonAnal, Masturbering
Glidemiddel egenskaperNummende, Avslappende
FargeKlar
EgenskaperParfymefri, Vegansk
Språk på emballasjeEngelsk
SKU16877
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Beste glidemiddel vi har prųvd
Louisa - 17. jan. 2020
Det er det beste glidemiddelet vi har prųvd her hjemme, både jeg og mannen min får mye ut av det. :-) Kan absolutt anbefales til alle.
0
Ok, men ingen bedųvelse
Sofie - 5. jun. 2018
Jeg synes det fungerer veldig bra som glidemiddel. Men jeg kan egentlig ikke fųle at det er bedųvende. Jeg tror ikke det er noe forskjell på dette glidemiddelet og et uten bedųvelseseffekten.
0
Virkelig effektivt glidemiddel
Migets - 30. oct. 2019
Denne kremen vil gi deg en veldig godt gli for anallek. I tillegg, takket vęre lidokain, hjelper kremen deg til å slappe av uten å ta fra deg nytelsen. Kremen er drųy i bruk, men jeg ville ikke hatt noe imot om produktet også var tilgjengelig i en stųrre flaske. Et stort pluss kremen er vannbasert, så den kan trygt brukes med silikonleker. Totalt sett er dette det beste glidemiddelet jeg har prųvd for bakenden. Produktet ville vęrt perfekt hvis det var enda litt tykkere i konsistens. Jeg anbefaler dette glidemiddelet til alle som vil prųve anallek alene eller sammen med en partner. Vi bruker normalt denne med en silikonplugg.
0
Rått
Andreas - 10. oct. 2020
Virkelig bra glidemiddel. Veldig bra glid. Kona slapper av og nyter anallekene våre.
0
Nydelig glidemiddel
David - 25. dec. 2019
Et glidemiddel som ikke lukter, noe som var veldig viktig for min partner. Jeg opplevde også at jeg kunne slappe av slik det er meningen med glidemiddelet. Jeg kan virkelig anbefale glidemiddelet til alle som vil prųve anal, både for nybegynnere og for de med mer erfaring.
0
Anbefaler dette produktet!
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi har tidligere hatt problemer med at vannbaserte smøremidler har brent seg, men denne fungerer utmerket! Glideevnen er super, og du slipper mye unødvendig søl når det ikke er skruelokk. Pluss for det også.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Beste glideevne
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi brukte dette produktet både analt og vaginalt og ble overrasket over hvor bra det var, fin glid og tørt produkt Vil kjøpe dette igjen og anbefaler på det sterkeste.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fantastisk!
Anonymous - 4. feb. 2022
Et utrolig godt produkt. Bare en dråpe er nødvendig for å få deg til å slappe av for en kveld med moro. Ingen følelse forsvinner heller, og du kan fortsette å leke med andre smøremidler så flasken varer lenge! Anbefales på det sterkeste!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Tilfredsstillende
Anonymous - 1. may. 2022
Endelig har jeg funnet noe som er verdt pengene... flott produkt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Du holder ord!
Anonymous - 13. mar. 2024
Igjen, en fornøyelse
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful