Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Master Series Dark Pod fjernstyrt vibratoregg var 1

Oversikt

Gi parlekene et frisk pust med det fjernstyrte vibratoregget Master Series Dark Pod. 

Eggets myke kurver og ergonomiske form følger kroppens konturer, og smyger seg på plass i vaginaen hennes. Her kjærtegnes de erogene sonene med pirrende vibrasjoner som kan reguleres med tre nivåer og syv mønstre.

Men den diskrète fjernkontrollen kan du og partneren din ta de frekke lekene ut av soverommet. Fjernkontrollen har en rekkevidde på opptil 10 meter og egget kan dermed nytes på avstand.

Når dere vil gjøre det ekstra vått, kan egget og fjernkontrollen tas med inn i dusjen eller badekaret. 

Både vibratoregget og fjernkontrollen er laget av fløyesmykt silikon som dessuten er helt fri for ftalater. Den tilhørende USB-kabelen gjør det enkelt å lade opp egget og kontrollen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ehh
Vent - 30. nov. 2020
Fikk dette for potensielt offentlig spill, men ikke veldig imponert. For det fųrste så når ikke den ytre delen helt til klitoris, så det er hovedsakelig bare eggvibrasjoner. Den laveste innstillingen er stille, men gjųr egentlig ikke så mye, og den hųyeste innstillingen er altfor hųy og får eggdelen til å gli ut. Fjernkontrollen endrer heller ikke vibrasjonsinnstillingene, den kan bare slå den på eller av. Vibrasjonene på eggdelen er fine, men jeg synes ikke den er egnet for bruk ute.
0
Vanvittig bra!
PH - 13. sep. 2019
Kjųpte den som gave til min kone. Fųr vi gikk ut fikk hun vibratordelen av meg. I taxien måtte vi slå den av en stund på grunn av at en orgasme var veldig nęrme. Den eneste ulempen var at den som har kontroll ikke vet om den er på/av eller hvilket program som kjųrer. Jeg trodde jeg slo den av... men det var ikke tilfelle, og orgasmen på sofaen til vennene våre ble en kamp mot nytelsen og ikke la de andre få vite hva som holdt på å skje. Damen elsker den og vi kommer til å bruke den mange ganger på lignende måte. Produktet er veldig god kvalitet og kona synes den passer veldig fint. Rett og slett et flott produkt.
0

Master Series Dark Pod fjernstyrt vibratoregg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful