TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Mind of Love Birdie Vaginakuler Treningssett var 1

Mind of Love Birdie Vaginakuler Treningssett

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 489,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Hvem sier at trening trenger å være kjedelig? Få sterkere muskler, økt følsomhet og enda bedre orgasmer med vaginakulene fra Minds of Love. 

Skift mellom de fem forskjellige kulene med stigende tyngde, for en effektiv og enkel bekkenbunnstrening, og nyt samtidig hvordan de innebygde metallkulene stimulerer og pirrer ditt indre. Etter bekkenbundstrening kan man erfare å få økt sensitivitet og enda mer intense orgasmer!

Start med den enkleste kulen og skift når det blir for enkelt. Med fem kuler er settet både velegnet til nybegynneren såvel som den mer erfarne. Bruk et vannbasert glidemiddel sammen med kulen for å gjøre det mer behagelig å innføre vaginakulen. For å raskt kunne merke resultater anbefaler vi at du bruker kulene to ganger til dagen i økter på 10-15 min.

De kirsebærformede kulene er fremstilt i silkemyk silikon, som gjør dem enkle å sette inn og behagelig å bruke. Jo mer du bruker dem, jo bedre kontroll, stramhet og følsomhet vil du og din partner oppleve. 

Slapp av i kroppen og bruk silikontråden for å rolig og sikkert ta kulen ut igjen. Rengjør med vann og mild såpe eller sexleketøysrens etter hvert bruk.

MerkeMinds of LoveFull lengde (cm)16Innførbar lengde (cm)8Diameter (cm)2.8PrimærmaterialeSilikonFargeLillaAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelsk, Fransk, Spansk, Nederlandsk, Italiensk, Tysk SKU25372
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful