TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Minds of Love TrainBalls Vibro Remote-Controlled Duo Egg var 1

Minds of Love TrainBalls Vibro Remote-Controlled Duo Egg

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Tren bekkenbunnen mens du blir behagelig begeistret over de 3 vibrasjonsmønstrene og 4 hastighetene til TrainBalls Duo Egg fra Minds of Love. Du får dobbel stimulering fra duo-egget som kommer med 2 kraftige motorer. Med både vibrerende og pulserende mønstre får du en veldig hyggelig treningsøkt.

Duo Egg er forsiktig avrundet slik at det er enkelt å føre inn og er like lett å fjerne takket være den 9,5 cm stroppen. Tilsett litt vannbasert glidemiddel for enkel innføring.

Du får sterk og diskret stimulering som enkelt styres via fjernkontrollen. Med en rekkevidde på opptil 10 meter kan du gi kontroll partneren din og dele denne frekke lille hemmeligheten mens du er på farten. Egget er 83 gram og passer for alle som ønsker å trene bekkenbunnsmuskulaturen og samtidig legge til litt summende stimulering til treningen.

Både egget og fjernkontrollen kan lades opp med den medfølgende USB-kabelen. Rengjør egget med vann og mild såpe eller sexleketøysrens for god hygiene, og tørk av fjernkontrollen med en klut om nødvendig.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Hadde tenkt til å la noen andre kontrollere dem, men da må jeg nok bruke dem i ett par måneder for meg selv først. Bare ler og ler i 5 minutter. Så har ikke kontrollen selv en gang
Veldig mye bedre opplevelse enn det jeg hadde trodd. Kan sterkt anbefales til de som er nysgjerrige.My other partner - 22. apr. 2022

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful