TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
MR.MEMBR Varmende Penisvibrator var 1

MR.MEMBR Varmende Penisvibrator

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 439,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Mr. Membr Penisring Sett 3 stk
kr 109,00kr 43,60
Inkl. mva.
Mr. Membr Vannbasert Glidemiddel 200 ml
kr 139,00
Inkl. mva.
Mr. Membr Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00
Inkl. mva.
Mr. Membr Sexleketøysrens 200 ml
kr 139,00
Inkl. mva.

Oversikt

Føl den varme omfavnelsen av MR.MEMBRs fantastiske penisvibrator som ikke bare omslutter penisen din mellom de myke, fleksible sidene, men som også stimulerer den med roterende vibrasjoner helt til vulkanen din får utbrudd.

Den åpne vibratoren er laget av myk, fløyelsaktig silikon og har ekstremt fleksible "vinger" som kan åpnes helt for å imøtekomme alle størrelser. Innsiden er dekket av stimulerende ribber og knupper som gnir mot deg med hvert trykk. Tilsett litt vannbasert glidemiddel og nyt de himmelske opplevelsene.

Aktiver oppvarmingsfunksjonen noen minutter før bruk for å varme opp vibratoren for virkelig organiske opplevelser. Når du er klar for litt mer valuta for pengene, kan du teste alle de 5 vibrasjonshastighetene og de 5 mønstrene. De overføres også til vingene, slik at du kan kjenne dem rundt penis.

Dette vanntette underverket er en lek å rengjøre med varmt vann og mild såpe eller sexleketøyrenser for god hygiene. Lad den med den medfølgende USB-kabelen, så den er klar til neste runde.

MerkeMR.MEMBRProdukt vekt (g)140Full lengde (cm)10Diameter (cm)4.3Indre diameter (cm)4Elastisk indre diameterJaOmkrets (cm)13StrømkildeP2 USB-laderBrukstid (min)45Vibrasjonsmønster5Vibrasjonshastigher5PrimærmaterialeSilikonFargeSvartAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , NederlandskSKU23850
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Tusen takk for dokkes profesjonell jobb. Jeg er veldig fornøyd.
Ganske god sexleketøy, men den har litt svake vibrasjoner. Litt vanskelig å finne starte knappen.Leszek Michalski - 6. oct. 2021

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful