TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

MR.MEMBR

MR.MEMBR er produkter til menn som ønsker en hardere og kraftigere ereksjon som holder lengere. Pump din penis direkte inn i tippeligaen med penispumpene, og imponer partneren din med en massiv testostoronbombe. Eller hva med frekke og eksplosive onaniopplevelser med realistiske pocket pussies? MR.MEMBR - for real players.

MR.MEMBR - frekt og realistisk sexleketøy til menn

Dansk design med gutta-stemning

I 2019 ble danske MR.MEMBR skapt ut i fra en visjon om å lage prodkter som på en eller annen måte skulle servicere mannens beste venn - og her snakker vi altså ikke om labradoren. Derfor består serien av produkter som glidekremer, penispumper for større penis og onaniprodukter som tar dine alene-stunder til et helt nytt nivå. De enkle designs og lekre materialer kan brukes av menn med utstyr i stort sett hele størrelsesspekteret. Uansett om du er helt ny i sexleketøysverdenen, eller om du er en kjenning på området, vil du garantert finne et medlem av MR.MEMBR serien som passer til deg og dine behov.

Her finner du forskjellige produkter som hver i sær har deres helt egne fordeler, som nettopp passer til den soloopplevelsen som får ditt blod til å bruse. Den perfekte kombinasjonen av god kvalitet og en fornuftig pris, gir deg mulighet for å eksperimentere med flere ulike typer penispumper, eller samle deg et helt harem av onaniprodukter du kan kose deg med.

MR.MEMBR - Til frekk sololek

Med produktene fra MR.MEMBR får du både mulighet for å gjøre solostundene dine ekstra frekke og få en ekstra potent reisning. Med penispumpene kan du nemlig bruke det effektive vakuumet til å gi deg en midlertidig større ereksjon som du kan nyte for deg selv eller sammen med en heldig partner. De enkle designs gjør pumpene superenkle å betjene og med tilbehør som den frekke Penis Pumpe Pussy kan det bli en veldig så stimulerende omgang.

Er du på utkikk etter onaniprodukter som kan gjøre klimakset ditt til en eksplosiv opplevelse, finnes det flere frekke muligheter. De naturtro pocket pussies og innbydende bakdeler er et mykt og fleksibelt materiale som føles helt fantastisk og ikke minst realistisk å trenge inn i. Kanskje liker du et mer diskré, er også merkets Handjob sleeves et helt opplagt valg. Det myke og fleksible materiale fra f.eks. MR.MEMBR Eksplosive Handjob kan trekkes ned over penis hvor de polerer pokalen din med en stimulerende struktur. Selv om noen av produktene er laget for engangsbruk, kan du enkelt bruke dem flere ganger hvis du håndterer dem med litt forsiktighet.

Få de maskuline vibes her

Her er det tenkt litt ekstra på alt fra materiale, design og funksjonalitet til innpakning og logo. Det maskuline og gjenkjennelige uttrykket inviterer til en bred kundeskare, for uansett hva du drømmer om å kose deg med så har MR.MEMBR et frekt produkt som passer ditt behov.

Selv om medlemmene fra MR.MEMBR ikke har mange tiår på baken, har de allerede rukket å bli populære. Den store variasjonen snakker til mange ulike kundetyper, og prisen gjør det enkelt å prøve noe nytt uten å tape for mye om du ikke skulle like det. Hos Sinful kan vi enkelt sette oss inn i at det kan være vanskelig å vite hvilken penispumpe eller masturbator du skal velge. Og kanskje kan det være litt vanskelig å finne ut hvordan du skal bruke produktet når du får det hjem i posten. Derfor er du alltid velkommen til å kontakte vår hyggelige og hjelpsomme kundeservicen vår som kan guide deg til å finne det helt rette produktet for deg.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful