Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Nexus Analdusj Pro var 1

Oversikt

Ønsker du deg litt mer ut av av din analdusj? Nå kan du få en enda mer fri og deilig opplevelse med analsex takket være Nexus Analdusj Pro. 

Den flotte analdusjen er perfekt til både effektiv og pirrende analskyll innen sex, og du får samtidig målrettet prostatastimuli mens du gjør deg klar. 

Nexus Analdusj Pro har en stor 330 ml vannball med 360 grader vannspredning, så du ofte kan nøyes med et skyll. 

Med sitt anatomisk utformede rør er den særdeles enkel og behagelig å bruke. Full lengde på 26 cm, hvorav 13 cm kan føres inn. 

 

MerkeNexus
Produkt vekt (g)186
Full lengde (cm)25
Innførbar lengde (cm)13
Diameter (cm)2.5
Kapasitet330
PrimærmaterialeGummi
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU19802
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra!
Scout - 26. aug. 2022
Denne gjør jobben skikkelig. Den runde tappen og kurvede formen gjør den langt lettere og mer behagelig å sette inn for å skylle ut analen enn andre og billigere analdusjer. Den har god kapasitet så man får skylt mye mer effektivt. Anbefales!
Fornøyd
Are - 19. oct. 2021
Dette produktet var helt topp, litt stor, men det var bare til å smøre litt glidekrem, så var ikke det noe problem.
For stor
Klacks - 21. sep. 2019
Det er i grunn ingenting i veien med produktet utenom det med at jeg generelt synes analdoucher ikke bør trenger å romme mer enn typ ~100ml med vann. Alt over det og du risikerer å tømme ut altfor mye slik at du blir sittende på toalettet en ekstra halvtime, som er verken praktisk eller særlig bra for deg. Derfor bør man være forsiktig med å bruke disse store douchene
Veldig bra
Analie - 7. sep. 2020
Det er smart at det er en tråd i samlingen, som gjųr at det ikke faller fra hverandre midt i det hele. Den er veldig enkel å bruke en enkelt skylling er nok.
0
Vel
Steen - 14. jan. 2020
Vel
0
Godt produkt
frederik - 2. jun. 2019
dette er den beste doucheren jeg har prųvd. Jeg tror det er formen som utgjųr forskjellen. Uansett, den er veldig enkelt å bruke og det fųles ikke ubehagelig. :-D
0
Produksjonsfeil?
Anonymous - 10. oct. 2021
Femte gangs bruk og da jeg tømte den røk silikonet midt i trykkingen ca 1cm over logoen på venstre kant. Ganske kort levetid for denne dusjen, men hva om det bare var en material- eller produksjonsfeil? Selve produktet gjorde jobben sin når det fungerte, men jeg lurer på hvordan en så tykk silikon svikter, den er fortsatt omtrent 4 mm tykk.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Første klyster
Anonymous - 6. aug. 2019
Jeg kjøpte tutuen som en del av et kampanjetilbud for å prøve analsprayen. Produktet var større enn forventet, så det var spennende å vente på å få prøve det. I bruk var dusjen enkel å fylle og skru på. Innføring var heller ikke noe problem med munnstykket, og designet gjorde det veldig behagelig. Med denne dusjen kommer det ganske mye vann inn, så en enkelt skylling var tilstrekkelig. Takket være designet var det enkelt å vaske produktet etterpå. De to delene kan skrus fra hverandre. Jeg vil si at produktet er en flott analdusj, men jeg vil anbefale den mindre modellen for nykommere. Størrelsen på produktet kan være forvirrende fra bildet! For en kunde som er kjent med anal lek, er dette ganske utmerket. :)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Endelig
Anonymous - 13. mar. 2024
Hva sier man tredje gang er lykkens gang, endelig fant jeg en som fungerer og er ganske enkel å bruke. Kan virkelig anbefale
Maskinoversettelse fra sinful.se
Hallo
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte varene fra firmaet ditt, men tilfredsheten er veldig dårlig. Fordi varene du sendte meg brøt etter 1 måneds bruk. Jeg vil sende et bilde, men det er ikke mulig.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Nexus Analdusj Pro

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 239,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful