TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
God pris
Nexus Beat Thumping Fjernstyrt Prostatavibrator var 1

Nexus Beat Thumping Fjernstyrt Prostatavibrator

På lager

Levering: 2-5 hverdager

1 562,00 kr
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
149,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Soft Comfort Analdusj
349,00 kr
Inkl. mva.

Oversikt

Forbered deg på en intens onaniopplevelse med denne prostatavibratoren fra Nexus, som imiterer bevegelsene til en lystig finger.

I toppen av vibratoren kan du kjenne 6 trommende intensiteter som stimulerer prostataen din med faste bevegelser. Enden av vibratoren har riller i overflaten som kjærtegner mellomkjøttet ditt i kombinasjon med 6 pirrende vibrasjonsinnstillinger.

Prostatavibratoren slås på med et enkelt trykk på knappen med puls-ikonet. Du bruker samme knapp til å bytte mellom de forskjellige vibrasjonsinnstillingene. De trommende intensitetene styrer du med knappen som har tre prikker. For å skru av vibratoren holder du bare knappen med puls-ikonet inne i 3 sekunder.

Vibratoren har også en praktisk reiselås som du kan aktivere og deaktivere ved å holde begge knapper inne i 3 sekunder. Hvis du vil gjøre det enda lettere å håndtere vibratoren kan du bruke fjernkontrollen til å styre innstillingene når den er skrudd på. Og med en rekkevidde på opptil 8 meter kan du og partneren din bruke fjernkontrollen til å gjøre lekene ekstra spennende.

For å få den beste mulige opplevelsen med den vanntette vibratoren, anbefaler vi at du smører den inn med vannbasert glidemiddel.

Prostatavibratoren lades enkelt opp med den magnetiske USB-kabelen som følger med. Det tar 100 minutter å lade vibratoren helt opp, og når den er fulladet kan den brukes i opptil 70 minutter.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful