TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Nexus Douche Analdusj for Utskylling var 1

Nexus Douche Analdusj for Utskylling

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Nexus Douche Analdusj er et effektivt og veldig nyttig produkt for deg som eksperimenterer med analstimulasjon.   Denne analdusjen for utskylling har egenskapen til å kunne skylle og rengjøre de anale regioner med vann, før leken går i gang. Med analskylling sikrer du at anal stimulasjonen blir både ren og hygienisk. Dette gjør at du kan slappe av og nyte mere.   Nexus Douche analdusj består av en ballong påsatt et skyllerør.   Slik bruker du Nexus Douche Analdusj:

1. Sørg for at dusjen er rengjort innen bruk.   2. Fjern skyllerøret og hold ballongen under vannkranen (vannet bør være kroppstempereret eller varmt, men pass på at det ikke er for varmt). Du kan også fylle den med å trykke den flat og deretter suge vann opp fra en balje med vann.   3. Smør litt glidemiddel på enden av skyllerøret og innfør det i anus. Vi anbefaler at du gjør det over toilettet eller i dusjen.   4.Når du har innført den, trykk så lett på pumpen, inntil du merker at det kommer vann inn i deg. Det er opp til deg hvor mye vann du vil innsprøyte og med hvilken styrke.   5.Når du er klar fjerner du Nexus Douche og strammer de anale muskler, slik at du holder vannet inne. Hold på vannet til du føler en naturlig trang til å la vannet komme ut.   6. Gjenta inntil vannet er rent.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful