TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
OhMiBod Lovelife krush Kegel Balls var 1

OhMiBod Lovelife krush Kegel Balls

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 1 495,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.

Oversikt

En sunn og sterk bekkenbunn forebygger bl.a. inkontinens og øker din seksuelle lyst, slik at du kan få (enda) bedre orgasmer. Med OhMiBod Lovelife Krush bekkenbunnstrener kan du trene din bekkenbunn, men samtidig benytte den til mer lystig lek.

Krush har en innebygget sensor som måler en rekke forskjellige tilstander i din bekkenbunn, slik som utholdenhet, muskelkontroll og hvor mye du kan knipe om kulen. Ut fra registringene utarbeider Krush et treningsprogram som passer best for deg.

Download appen "TASL" (som står for The Art of Science and Love) gratis i Appstore eller Google Play og koble treneren til via bluetooth. Her finner du de helt riktige treningsprogrammene. Videre kan appen også gi deg mer sensuelle opplevelser, da Krush kan vibrere på mange ulike pirrende måter, som gjør det hele litt morsommere.

Du kan også velge å få programmene styrt gjennom stemme, som dermed kan hjelpe deg i gang med treningen og holder deg motivert mens du gjør øvelsene.

Lovelife Krush har vunnet den prestisjefylte prisen som "Årets beste digitale helseprodukt" på verdens største teknologimesse; CES.

Bekkenbunnstreneren er produsert i silkemyk silikkon, og er enkel å føre inn. Den er utstyrt med en silikonsnor, så den også enkelt kan trekkes ut.

MerkeOhMiBodProdukt vekt (g)305Full lengde (cm)20.5Innførbar lengde (cm)8Diameter (cm)3.5Bredde (cm)3.5StrømkildeUSB-laderFargeRosaAnbefalt glidemiddelVannbasertSKU15226
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bortkastet penger
Kjøpte den fordi det står at det er en av de beste i markedet. Men det stemmer ikke, den er så utrolig vanskelig å sette på plass. Noke som gjer at det blir dår... Les mer
Dangela - 17. apr. 2020
Ikke helt fornøyd
Den var ikke slik jeg forventet. Egentlig for meg bortkastet kjøp. Den som de hadde på tv2 helsekontrollen, der hørtes den mye bedre ut en i virkeligheten Burd... Les mer
Myris - 16. dec. 2019
Ikke imponert
Har nå brukt den ca 10 ganger. Den fųrste gangen var til dels ok, men etter det har jeg ikke klart å fųre den inn og holde den på rett plass. Ankeret som fųlger... Les mer
Mig - 13. apr. 2021
Vent, hvor er den nydelige...
Etter tre fųdsler trengte jeg å stramme opp så bestemte meg for å begynne med daglig treningNaughtygame - 21. feb. 2021
Perfekt for bedre nytelse
Klarte å kjenne en tydelig effektLulu - 2. feb. 2021

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful