TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Ooh By Je Joue Rio Pleasure Sett til Henne var 1

Ooh By Je Joue Rio Pleasure Sett til Henne

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Vil du oppnå nye høyder av nytelse og få en mer intens orgasme? Da er kanskje Ooh By Je Joue Rio Pleasure det perfekte settet for deg. Settets innhold gjør det enkelt å eksperimentere og leke med din egen kropp. Klitorisvibratoren gir deg effektivt stimulasjon for ytre deler, mens dildovibratoren gir deg kraftige vibrasjoner innvendig.

Sett motoren i klitoris- eller dildovibratoren og velg ønsket vibrasjonsnivå, samt hastighet. Skrift mellom de to utbyttbare delene, og prøv ut de forskjellige hastigheten for å få ekstra stor fornøyelse ut av settet.

Motoren har tre vibrasjonsnivåer og to forskjellige vibrasjonsmønstre. Motoren er oppladbar gjennom USB-kabel og har en batteritid på hele 120 minutter. Dette gir mye tid til spennende lek. De to utbyttbare delene er vanntette, mens motoren er vannavvisende.

Ooh By Je Joue Rio Pleasure er laget i medisinsk silikon. Du kan med fordel bruke det sammen med en vannbasert glidekrem. Ved rengjøring tørker du lett av motoren med en fuktig klut, mens de to silikonenhetene kan vaskes i varmt vann. Vi anbefaler at du også bruker en sexleketøysrengjøring for å bevare god hygiene.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful