TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
OptiMale UR3 Massage Beads Vibrerende Onanisleeve var 1

OptiMale UR3 Massage Beads Vibrerende Onanisleeve

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Optimale Massage Beads er et pirrende onanisleeve med masse av ekstra egenskaper til menn som ønsker pirrende og intens stimuli.

Sleevet er laget i det deilige Lifelike UR3-materialet, som både føles mykt og behagelig mot huden, samtidig som det er fleksibelt. Når du bruker det vil også hånden varme det litt opp, så det gir en naturtro og god opplevelse.

Onanisleevet er utstyrt med en rillet struktur innvendig, så det føles ekstra pirrende. Samtidig kan du øverst i sleevet sette inn en liten bulletvibrator med hele 10 forskjellige vibrasjonsmuligheter, hvis du ønsker en ekstra tvist til opplevelsen. Vibrasjonene spenner fra ‘alminnelige’ og over til det pirrende pulserende.

Optimale kommer i en diskré, svart metalleske, hvor du kan oppbare sexleketøyet. Dette gjør det også enkelt å ta med seg produktet, hvis du vil ha det med på din neste reise.

I pakken følger det også med et brev med fornyende pulver til sleevet. Dette hjelper til å bevare den myke overflaten og elastisiteten.

Du rengjør sleevet enklest med vann og mild såpe, og behandler den deretter med en sexleketøysrengjøring, for å sikre ekstra god hygiene.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful