TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
OptiMale vibrerende penisring med fjernkontroll var 1

OptiMale vibrerende penisring med fjernkontroll

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Høres mer fylde, bedre utholdenhet og pirrende vibrasjoner tiltalende ut? Da er den vibrerende penisringen med fjernkontroll fra OptiMale noe for deg.

Penisringen er laget av silkemyk og fleksibel silikon for optimal komfort. Den bakerste ringen plasseres rundt roten og holder blodet oppe i penis. Dermed bidrar den til å gi deg en ekstra potent reisning og mer utholdenhet.

Den myke silikonen følger skaftet og gir penisen din en større omkrets som du kan overraske partneren din med. I tillegg har silikonen riller i overflaten som gir partneren din en ekstra pirrende opplevelse.

Prikken over i-en er den markante vibratoren som kjærtegner hele klitoris under samleie. Med hele ti vibrasjoner er det nok av lekemuligheter som vil gi dere mange timers nytelse. Vibrasjonene styrer dere enkelt med den tilhørende fjernkontrollen.

OptiMale vibrerende penisring med fjernkontroll er dessuten sprutsikker, fri for ftalater og kan enkelt lades opp med USB-kabelen som følger med.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful