TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Pjur Mini Collection Glidemiddel 4x10 ml var 1

Pjur Mini Collection Glidemiddel 4x10 ml

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Denne minikolleksjonen av glidemidler fra Pjur tilfredsstiller alle behov, og inneholder de originale silikonbaserte glidemidlene Med Repair Glide vannbasert glidemiddel, Backdoor Relaxing Anal glide silikonbasert glidemiddel og Woman Nude vannbasert glidemiddel.

Kolleksjonen er den perfekte måten å blir kjent med Pjur-merket og dets klassikere. Det originale silikonbaserte glidemiddelet er en flott «all-rounder» – perfekt for sex og massasje. Glidemiddelet har en langvarig effekt, absorberes ikke og forblir derfor lenger på huden.

Med Repair Glide vannbasert glidemiddel inneholder regenerativ hyaluronsyre og er designet for sensitive hudtyper og kombinerer egenskapene til glidemiddel med nærende egenskaper for huden.

Backdoor Relaxing Anal Glide er et silikonbasert glidemiddel utviklet for intensiv analsex. Med ingredienser som gir en analmusklene en avslappende effekt, vil du kunne glede deg over langvarig gli til booty-land.

Og til slutt, Woman Nude vannbasert glidemiddel er spesielt laget for å pleie den sensitive huden i vulva og vagina. Uten glyserin eller parfyme, glidemiddelet gir en jevnt glid til dine seksuelle aktiviteter.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful