TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Pjur Lubricants

Det tyske merket Pjur ble grunnlagt i 1995 med misjonen om å produsere hudprodukter med best mulig ingredienser. Alle produktene blir produsert i Tyskland.

Pjur - Kvalitetsprodukter som gjør sexopplevelsen enda bedre

Pjur bruker kun de beste ingrediensene

Vi leser og hører daglig om nye stoffer, ingredienser eller materialer som er skadelige for oss, og de fleste mennesker er i dag svært bevisst om hva de inntar gjennom munnen og smører på kroppen. Gjennom de siste årene har vi sett et stadig voksende fokus på miljø- og kroppsvennlige produkter til sex- og intimbruk - og takk for det! En av pionerene innenfor denne typen produkter er tyske Pjur. Pjur produserer en lang rekke forskjellige produkter som kan forbedre sexopplevelsen for ham og henne. 

Pjur ble grunnlagt i 1995 i Tyskland. Stifteren Alexander Giebel hadde en visjon å forbedre folks sexliv ved å utvikle kvalitetsprodukter av de reneste og fineste ingrediensene. Alexander reiste verden rundt for å finne ingredienser, som han deretter fortsatte å forske på hjemme i Tyskland, inntil han var helt sikker på at de var gode nok for bruk i hans prosjekt Pjur. I Pjurs laboratorium ble mange av de nye ingrediensene brukt til utviklingen av nye produkter, hvilket ga resultater. Pjur var det første firmaet i verden som utviklet og markedsførte en silikonbasert glidekrem, nemlig Pjur Woman Silikonbasert Glidemiddel, som i dag stadig er en bestselger og har vunnet opp til flere priser og tester.

Pjur - Tysk kvalitet på sitt beste

Alle produktene fra Pjur har fått stempelet "Made in Germany". De forskjellige kremene og sprayene blir både utviklet, designet og produsert på tysk jord. På den måten har Pjur gode muligheter for å sikre høy standard og kvalitet. Alle Pjurs produkter er CE-, FDA- og TGA-sertifiserte, og deres mange forskere og kjemikere fortsetter å arbeide for å skape enda bedre produkter. Takket være den konstante utviklingen og høye grad av kontroll var Pjur blant de første på markedet til å lansere en delay spray som inneholdt verken lidocaine eller benzocaine. De skadelige ingrediensene var byttet ut med ingredienser som ginkgo, ginseng og jojoba.

Det som startet som et enkelt menneskes misjon i 1995, er her, mer enn 20 år senere, blitt misjonen til et stort firma. Pjur var en av verdens første produsenter av kvalitetsintimprodukter. Pjurs produkter er i den grad med på å forbedre den seksuelle opplevelsen, og de kan brukes av alle, uansett om du er singel eller i et parforhold, mann eller kvinne. Har du lyst til å forbedre opplevelsen du har med dine sexleketøy, eller vil du ha enda mer ut av din onani- eller sexopplevelse? I så fall har Pjur et produkt som kan hjelpe deg.

Pjur er mer enn "bare" glidemiddel

Selv om de fleste nok kjenner Pjur for glidemidlene deres, så er Pjur så mye mer. Pjur produserer nemlig en lang rekke andre produkter som på andre måter forbedrer den seksuelle opplevelsen. Hvis du og din partner vil eksperimentere med analstimulering eller analsex, kan dere ta i bruk Pjur Analyse Me Analavslappende Spray, som har en mildt bedøvende effekt. Jo mer avslappet man er under analsex, jo bedre blir opplevelsen, og her er produktene fra Pjur helt perfekte.

Pjur produserer også en lang rekke andre produkter som henvender seg spesifikt til de kjønnene. Hvis du som kvinne ønsker mer intense sexopplevelser og forsterke følsomheten ved berøring, kan du bruke Pjur Myspray Stimuleringsspray for Kvinner. Sprayen øker blodgjennomstrømmingen i klitoris, slik at selv den minste berøringen vil føles ekstremt pirrende. Pjur har også noe som kan gjøre ting bedre for deg som mann. Du kan bl.a. få både kremer og sprayer som øker din utholdenhet, slik at du holder lenger i sengen til stor glede for både deg og din kjæreste, kone, mann eller foretrukne sexpartner. Uansett hva slags behov du har, har Pjur et produkt til deg.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful