Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Pump Worx Oppladbar Auto-Vac Penispumpe var 1

Oversikt

Med Pump Worx Oppladbar Auto-Vac Penispumpe vil du oppnå en større og fyldigere ereksjon – i tillegg til at den vil vare lenger – helt uten at du trenger å røre en finger.

Den pumpes automatisk opp og danner et vakuum rundt penisen din. Som en konsekvens blir den midlertidig større. Uansett om du vil beføle deg selv eller glede din partner, så vil penispumpen gi sexlivet ditt et løft.

Pump Worx Auto-Vac er enkel å bruke. Du kan velge mellom tre forskjellige hastigheter som kontrolleres på skaftet av pumpen.

Penispumpens totale lengde er 30 cm, hvorav selve røret er 19 cm langt. Røret har en utvendig diameter på 6,3 cm og en variabel indre diameter, slik at pumpen passer til de fleste størrelser.

En USB-kabel for opplading medfølger, samt en gratis penisring, som du kan bruke til forsterke penispumpens effekt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den gjųr det den skal
Carl - 9. oct. 2019
Dette er den beste automatiske penispumpen jeg har brukt. Pumpen er både stilig og enkel. Den har tre knapper. En for å ųke suget, en for å redusere og en for å slippe helt. Suget har tre nivåer som lett kan ųkes eller reduseres. For å sikre at det dannes et vakuum, brukes en hylse som settes inn i pumpen. Å skyve penis gjennom hullet er ikke det enkleste, men etter en stund fant jeg ut hvordan det fungerer. Suget fungerer og ved hjelp av knappene er det enkelt å justere til et godt nivå. Det eneste jeg skulle ųnske den hadde var et nivå med et veldig svakt sug, svakere enn nivå 1, slik at det ikke fųles som om trykket synker når man slår av suget. Jeg opplevde ingen lekkasje. Det tok meg et par omganger for å finne ut hvordan jeg skulle rengjųre den, men etter testing oppdaget jeg at pumpedelen og selve rųret kan ta fra hverandre. Da ble den relativt enkel å rengjųre. Men jeg ville ha satt pris på klare instruksjoner, så jeg ikke hadde trengt å bekymre meg for å ųdelegge pumpen når jeg prųvde å skru delene fra hverandre. Tre penisringer fųlger også med, som fungerte veldig bra og som jeg ofte bruker selv uten pumpe. + Ingen lekkasje + Godt sug + Stilig og enkel - Vanskelig å tre på
0
Pump drømmene dine opp
Anonymous - 2. oct. 2022
Jeg hadde aldri prøvd det før. Jeg må si at jeg ble positivt overrasket, supergøy. Den blir både større og fyldigere, hvis du skjønner hva jeg mener...
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Pump Worx Oppladbar Auto-Vac Penispumpe

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful