Pipedream

Pipedream er en av de ledende sexleketøysmerkene i USA. Selskapet produserer vakkert utformede sexleketøy av glass.

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 94 produkter
Du har sett 42 av 94 produkter
Vis flere

Pipedream - Den amerikanske drømmen om et sexleketøyimperium

Pipedream - Verden største produsent av sexleketøy

Siden den spede begynnelsen i 1973 har Pipedream hatt én misjon: Å tilby deres kunder fantastiske produkter til formidable priser. De produkter det var snakk om i 1973, er dog ikke helt de samme som de firmaet i dag er kjent for. Pipedream startet nemlig med å selge tilbehør til piper, derav navnet Pipedream, som på norsk kan oversettes til pipedrømmer. Kanskje ville Pipedreams drømmer gått opp i røyk hvis de hadde forblitt i den bransjen, men heldigvis gikk de over til produksjon av sexleketøy, hvor de for alvor slo gjennom.

Pipedream har føttene solid plantet i den amerikanske jorden, nærmere bestemt Chatsoworth i California, som av mange er kjent som "Porn Valley". Under stigende amerikanske solen utvikles og produseres mange av Pipedreams produkter. Pipedream produserer faktisk så mange produkter at de etter 40 år i bransjen kan kalle seg selv for den største produsent av sexleketøy i verden. Den amerikanske drømmen, som startet i 1973, er ikke lenger en drøm, men en realitet, og det er selvfølgelig at vi kommer til å høre mye fra Pipedream gjennom de neste 40 årene.

Pipedreams produkter er for alle og til alle

En av grunnene til Pipedreams store suksess er deres store utvalg av sexleketøy. Firmaet forhandler over 2500 forskjellige typer sexleketøy til over 140 land over hele verden. I 2005 lanserte den amerikanske produsenten underserien Fetish Fantasy Series og var dermed blant de første i verden til å lansere en BDSM-serie til et bredere publikum. Pipedreams mange underserier dekker alt fra seletøy, glassildoer og analt leketøy til sexleketøy til elektrosex, hvis du virkelig er dedikert.

Uansett om du er mann eller kvinne, singel eller i et parforhold, homoseksuell eller heteroseksuell, har Pipedream garantert noe sexleketøy som vil kunne heve kvaliteten på sexlivet ditt. Du kan få dildoer, magic waand og sexdukker i alle mulig størrelser og farger. Har du ennå ikke funnet den perfekte kvinne? Så prøv en av Pipedreams sexdukker eller pocket pussies. Pipedream Fuck Me Silly Realistisk Vagina og Numse er en sexdukke som både føles realistisk samt gir deg massevis av lekemuligheter. Ønsker du som kvinne å unne din mann, kone eller kjæreste noe helt spesielt, så kan du kjøpe en strippestang fra Pipedream. Vil du derimot som mann gjerne glede partneren din (eller deg selv), har Pipedream et stort utvalg av penispumper som gir deg en fyldigere ereksjon og øker nytelsen for dere begge under samleie, bl.a. bestselgeren Pump Worx Penispumpe. I Pipedreams sortiment finner du altså det aller meste.

Pipedream - Prisvinnende sexleketøy av høy kvalitet

Nå kan man kanskje fristes til å tro at Pipedream mener at kvantitet er viktigere enn kvalitet. Slik er det slettes ikke. Pipedream ønsker å ha et bredt utvalg av forskjellige produkter, slik at de kan være sikre på at det finnes noe for alle, uansett hva man liker. Men Pipedream ønsker også å glede kundene sine med sexleketøy av høy kvalitet, som kundene kan bruke igjen og igjen gjennom mange år. På Pipedream fabrikk og laboratorium fortsetter de å utvikle, undersøke og eksperimentere med forskjellige materialer. Samtidig har de et dyktig lag av designere og ingeniører som sikrer seg at utformingen såvel som funksjonaliteten av produktene er i orden. Og det har gitt resultater. Pipedream har nemlig gjennom årenes løp vunnet massevis av priser og tester for deres sexleketøy.

På Sinful.no er vi stolte av å forhandle sexleketøy fra Pipedream. Liksom Pipedream mener vi nemlig at kvalitet, design og funksjonalitet skal være på topp. For jo høyere kvaliteten på sexleketøyet ditt er, dess bedre blir sexopplevelsen. Med et stykke sexleketøy fra Pipedream kan du være sikker på å få en av de beste onani- eller sexopplevelsene du noen sinne har opplevd.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no