Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Pump Worx Penishodeforstørrer var 1

Pump Worx Penishodeforstørrer

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Pump Worx Penishode Forstørrer gir deg en hardere, fyldigere og lengere ereksjon. Når du bruker den, føles det som om du får et blowjob, eller kanskje enda bedre. Når du setter pumpen over penishodet, vil det dannes et behagelig og stimulerende vakuum, så snart du begynner å pumpe. Når det dannes et vakuum, vil blodet strømme inn i penis, hvilket gir deg en hardere ereksjon.  Du kan ikke få permanent penisforstørrelse med en penispumpe, men hvis du bruker den før sex, vil du få en god effekt. Mange menn opplever også en mere intens sex- og onaniopplevelse etter å ha brukt en penispumpe. Det følger med en penisring, som gir ekstra effekt og holder blodet igjen i penis. Den er elastisk og kan strekkes til 8,5 cm i diameter. Selve pumpen er 11,5 cm lang og 5 cm i diameter.  

Slik bruker du pumpen: - Påfør litt glidemiddel på bunnen av pumpen, for å skape et bedre vakuum. - Sett deretter sylinderen over penishodet. - Pump langsomt og se penis vokse. Hvis det er første gang du prøver en penispumpe, anbefaler vi at du bruker den maks. 10 minutter om gangen. - På selve pumpen er det en quick-release ventil, som slipper luften ut av sylinderen, når ønsket effekt er oppnådd. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk sugende effekt!
Pasi - 25. jun. 2019
Virkelig bra sug som fųles veldig bra, akkurat der det skal vęre! Påfųr litt glidemiddel på vippebryteren og munningen på pumpen, og fųr deretter hodet inn i anus. Når du pumper lett, fųles det som om du får en god blowjob, mens glans penis vokser fint foran ųynene dine. Pumpen er veldig enkel og lett å bruke, rask å rengjųre også. Det 4,5 cm brede bladet passer perfekt i pumpen.
0
Ikke bra
Klas - 15. sep. 2019
Er som en vanlig penispumpe, men penis passer ikke og ingen trykkbųyer i pumpen, nei, penishodeforstųrreren er helt ubrukelig.
0
Superfint
Anonymous - 13. mar. 2024
Det virker veldig enkelt å bruke
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Superfint
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er enkel å bruke og anbefales på det sterkeste til andre.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful